Meer dan IT detachering

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. We zijn actief binnen de vakgebieden IT, Engineering, Finance, Marketing & Communicatie en Legal. Als detacheringsbureau IT detacheren wij IT-personeel voor de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van (klant)applicaties zoals apps, digitale tools en websites. Daarnaast leveren wij IT-personeel voor het onderhoud, het beheer en de ontwikkeling van interne systemen, databases en netwerken. Inmiddels zijn er zo bij benadering 800 IT’ers werkzaam via Brunel. Wereldwijd werken er ruim 10.000 medewerkers bij Brunel verspreid over 35 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Zo zijn lokaal aanwezig en regionale kennis van de markt.

Diensten voor bedrijven  Carrièremogelijkheden voor IT-ers


IT en ICT opdrachten binnen alle branches

Wij verzorgen de recruitment, de werving en selectie van IT-personeel, voor een keur aan organisaties. Denk aan bedrijven zoals de havens, bouwbedrijven, energiebedrijven en andere engineering klanten. Maar wij leveren ook IT-specialisten aan financiële dienstverleners, zoals de grote banken, verzekeraars, telecombedrijven, aan de overheid en aan de semi-overheid. Kortom van grote multinationals tot (groot) MKB-bedrijven en commercieel tot non-profit.

Brunel kent de IT-markt

Wij brengen de behoefte aan IT-personeel en het aanbod van geschikte IT-specialisten met elkaar in contact. Daartoe verkennen wij continu de IT-markt. Dat doen onze recruiters en consultants met eigen business intelligence tools en met data-analyse van big data. Wij weten wat er speelt in de IT-markt en kennen de verhouding vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen. Hierin kunnen wij u dus ook adviseren. Daarnaast bieden we coaching, extra opleidingen of traineeships voor IT-professionals. Zo helpen we specialisten te groeien in hun carrière en creëren we daarnaast een ruimere keuze aan geschikte kandidaten. Een eigen HR-afdeling is vaak niet uitgerust met deze kennis en capaciteit om specialistisch IT-personeel te vinden. Brunel is een arbeidsmarkt specialist en kan optreden als adviseur voor zowel de IT-manager als de HR-recruitment van de organisatie.

Detachering IT professionals

Het gros van het IT-personeel dat wij leveren, valt onder het kopje detachering. Wij leveren zoals detacheringsbureau extra IT-capaciteit aan bedrijven. Hetzij tijdelijk, hetzij als permanente, flexibele schil van extra IT-personeel. Maar wij bieden meer resource-oplossingen. Zo kan Brunel de volledige recruitment uit handen nemen. Dat kan op afstand of volledig in house bij u als klant. Maar onze IT-specialisten kunnen natuurlijk ook tijdelijk worden inzetten voor een specifieke klus. Daarnaast verzorgen wij coachingstrajecten en trainingen van IT-personeel (als team of als individu). Bijvoorbeeld als er via een nieuwe methode gewerkt moet worden (denk aan Scrum of Agile). Ook leveren wij volledige teams van IT’ers of maken een pool met beschikbare IT-specialisten. Deze pool kan bijvoorbeeld worden ingezet om de bezetting van een servicedesk beter te plannen en in te vullen.

Waarom kiezen IT’ers voor Brunel?

Voor IT-specialisten zijn er veel redenen om voor een detacheerder als Brunel te kiezen. Je komt bij ons in dienst en je hebt de zekerheid van een contract, maar tegelijkertijd ook vrijheid en flexibiliteit. Met steeds een nieuwe opdracht blijft je werk uitdagend. Of je nu senior front-end ontwikkelaar bent, Java programmeur, product owner, systeembeheerder, of na je mbo-niveau-4 zoekt naar je eerste baan als eerstelijns servicedesk medewerker. Brunel biedt elke IT-er een uitdagende opdracht bij een klant van naam. Daarnaast biedt Brunel de mogelijkheid om ervaring op te doen bij grotere, bepalende organisaties in uiteenlopende branches. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelpad van onze Brunellers. Elke werknemer van Brunel krijgt daarom een persoonlijke coach die een Persoonlijk OntwikkelPlan (PoP) opstelt. Daarin kan iedereen zijn eigen skills verbreden of verdiepen. Dat kunnen technische skills en extra certificaten zijn, maar ook soft skills zoals, feedback geven, presenteren, coaching, operationeel leidinggeven, effectief leiderschap, leidinggeven aan een team (extern of intern), het is allemaal mogelijk.

Benieuwd wat we jou als IT'er te bieden hebben? Ga direct naar onze ICT en IT vacatures

We detacheren professionals voor honderden organisaties waaronder: