Detachering IT professionals

Brunel onderzoekt samen met u de beste oplossing voor uw personeelsvraagstuk op IT-gebied. Vervolgens stellen we graag de beste IT-professionals aan u voor. Versterk zo uw team met extra capaciteit en kennis. Met Brunel heeft u snel een nieuwe collega met de gewenste expertise, die past in de cultuur van uw organisatie.

Als detacheringsbureau IT detacheren wij IT-personeel voor de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van (klant)applicaties zoals apps, digitale tools en websites. Daarnaast leveren wij IT-personeel voor het onderhoud, het beheer en de ontwikkeling van interne systemen, databases en netwerken. Inmiddels zijn er meer dan 800 IT’ers werkzaam via Brunel. Wereldwijd werken er ruim 14.500 medewerkers bij Brunel verspreid over 44 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Meer informatie over het detacheren van specialisten?

IT en ICT opdrachten binnen alle branches

Met onze kennis van specifieke branches bieden we passende recruitmentoplossingen. Onze focus ligt zowel op kleinere organisaties als op top-100 opdrachtgevers in diverse sectoren:

Banken en Verzekeraars
Overheid
Technische organisaties Telecom
ABN AMRO Ministeries en lokale overheden Philips KPN
Rabobank
  DAF Liberty
ASR
  ASML Vodafone

  Friesland Campina Ziggo

Wij leveren de beste IT-specialisten op interimbasis en verzorgen het complete proces. Van de werving en selectie van IT-personeel tot de start van uw nieuwe collega en de begeleiding tijdens de samenwerking. Zo weet u zeker dat er een professional start die zich gedurende het traject blijft ontwikkelen. Terwijl u zich kunt blijven richten op de groei van uw organisatie. 

Brunel kent de IT-markt

Wij brengen de behoefte aan IT-personeel en het aanbod van geschikte IT-specialisten met elkaar in contact. Daarom verkennen wij continu de IT-markt. Dat doen onze recruiters en consultants met eigen business intelligence tools en met data-analyse van big data. Wij weten wat er speelt in de IT-markt en kennen de verhouding vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen. Hierin kunnen wij u ook adviseren. Daarnaast bieden we coaching, extra opleidingen of traineeships voor IT-professionals. Zo helpen we specialisten groeien in hun carrière en creëren we daarnaast een ruimere keuze aan geschikte kandidaten. Een eigen HR-afdeling is vaak niet uitgerust met deze kennis en capaciteit om specialistisch IT-personeel te vinden. Brunel is een arbeidsmarkt specialist en kan optreden als adviseur voor zowel de IT-manager als de HR-recruitment van de organisatie.

Waarom kiezen IT professionals voor Brunel?

Voor IT-specialisten zijn er veel redenen om voor een detacheerder als Brunel te kiezen. De specialist komt bij ons in dienst en heeft de zekerheid van een contract, maar tegelijkertijd ook vrijheid en flexibiliteit. Met steeds nieuwe opdrachten blijft het werk van onze IT’ers uitdagend. Senior front-end ontwikkelaar, java programmeur, product owner, systeembeheerder of servicedesk medewerker, bij Brunel bieden we voor elke IT’er een uitdagende opdracht bij een klant van naam. 

Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelpad van onze Brunellers. Elke werknemer van Brunel krijgt daarom een persoonlijke coach die een Persoonlijk OntwikkelPlan (PoP) opstelt. Daarin kan iedereen zijn eigen skills verbreden of verdiepen. Dat kunnen technische skills en extra certificaten zijn, maar ook soft skills zoals, feedback geven, presenteren, coaching, operationeel leidinggeven, effectief leiderschap of leidinggeven aan een team (extern of intern).

Overige oplossingen voor uw organisatie

Als detacheringsbureau leveren wij extra IT-capaciteit aan uw bedrijf. Dit kan tijdelijk of permanent zijn, of als flexibele schil van extra IT-personeel. Maar wij bieden meer dan detachering. Bij Brunel hebben we verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken en IT-problemen. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces, met ons maatwerk & advies traject voegen wij waarde toe aan uw organisatie. Meer weten over onze IT-oplossingen?

Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met ons op
  • Actief in 6 continenten in 44 landen 
    Actief in 6 continenten in 44 landen
  • Ruim 40 jaar ervaring > 35 specialismen
    Ruim 40 jaar ervaring > 35 specialismen
  • 14.500 professionals wereldwijd
    14.500 professionals wereldwijd

We detacheren professionals voor honderden organisaties waaronder: