Detacheringsbureau Finance

Detacheringsbureau Finance & Risk

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. Als detacheringsbureau Finance detacheren wij financiële professionals. Sinds de oprichting in 1975 is Brunel uitgegroeid tot een detacheringsbureau in 44 landen met meer dan 14.500 specialisten in verschillende vakgebieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. 

Als carrièrepartner leveren wij hoogwaardige recruitmentoplossingen en stellen wij hoogopgeleide kandidaten met vakkennis aan u voor. We garanderen snelheid in de werving en kandidaten die matchen op expertise en persoonlijkheid. Zo ontzorgen we u volledig in uw zoektocht naar de versterking van uw team op tijdelijke basis. Wij verzorgen het hele traject. Van de eerste kennismaking met kandidaten tot een vlotte start van een nieuwe collega en de persoonlijke begeleiding tijdens het project. Zo kunt u zich blijven focussen op groei en het realiseren van uw ambities.

Finance detachering door Brunel

Bij Finance & Risk binnen Brunel gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht in interesse voor elkaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze finance professionals. Brunel loopt voorop in recruitmenttechnologieën en heeft hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Door middel van maatwerk, advies en actuele arbeidsmarktkennis helpen wij u invulling te geven aan strategische en operationele personeelsbehoefte. Via detachering koppelen wij u graag aan de beste financial professionals om zo uw doelen te behalen.

Onze klanten hebben ons de afgelopen jaren gewaardeerd met een 8+ voor service, leveringszekerheid, kwaliteit en begeleiding.

Financial professionals

Bij Brunel hebben we verschillende financial professionals in ons netwerk. Zo bemiddelen wij geschikte kandidaten in functies zoals CDD Analist, Hypotheekacceptant, Adviseur dagelijkse bankzaken, Business Controller, Risk Analist en vele andere financial functies. Binnen elk specialistisch, financieel deelgebied hebben wij projecten. Zowel in tijdelijk als in vast dienstverband. 

Wij bieden professionals van verschillende niveaus aan binnen Accounting & Reporting, Risk en Corporate Banking. Daarnaast leiden we financiële starters op binnen ons Young Professional programma.

Een overzicht van de professionals die wij in dienst hebben: 

Audit & Risk Professional
Accounting & Reporting professional Compliance Professional Control Professional Young Financial Professional
Audit & Risk Manager Accounting & Reporting Specialist Anti Money Laundering Professional Assistant Controller Accounting, Reporting & Control
Business Analist
Financial Accountant Compliance Officer Business Controller Customer Due Diligence
Financiering Specialist
Financial Planning Analyst Customer Due Diligence Analist Financial Controller
Operational Risico Manager
Financial Reporting Officer Financial Economic Crime Specialist Financieel Adviseur
PMO Manager
Management Accountant Know Your Customer Analist Proces Controller
Proces Manager Project Administrateur   Project Controller  
Project Management Officer Project Accountant    Manager Control   
Project Manager  IFRS Specialist       
Risk Manager        

We opereren in een bewust gekozen diversiteit aan markten:

• Bankwezen
• Bouw- en infrasector
• High Tech en Pharma industrie
• Pensioenfondsen
• Productie- en foodindustrie
• Telecomindustrie
• Verzekeringssector

Detacheren en doorgroeien

De automatisering in finance processen gaat razendsnel. Om die reden moeten ook (onze) professionals in deze branche zich steeds blijven ontwikkelen. Zowel het delen van kennis tussen finance organisaties en collega’s als training en opleiding zijn daarbij essentieel. Brunel helpt haar klanten met kennisdeling en de ontwikkeling van professionals. Zo zijn er de Power BI, SAP, Exact Online en Excel trainingen. Daarnaast organiseren we events waarin ingaan op de meest intrigerende Finance & Risk thema’s van het moment.

Wij brengen u als organisatie graag in contact met onze opdrachtgevers. Zo kunt u van elkaar leren en de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid uw collega’s via Brunel te laten groeien. Met vakinhoudelijke trainingen en persoonlijk leiderschapstrajecten krijgen uw medewerkers, en daarmee uw organisatie, de kans om verder te komen. 

Overige oplossingen voor uw organisatie

Ontzorgen gaat voor Brunel dan ook verder dan alleen het oplossen van capaciteits- en flexibiliteitsuitdagingen.

Als detacheringsbureau leveren wij extra capaciteit aan uw bedrijf. Dit kan tijdelijk of permanent zijn, of als flexibele schil. Maar wij bieden meer dan detachering. Bij Brunel hebben we verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces, met ons maatwerk & advies traject voegen wij waarde toe aan uw organisatie. Meer weten over de mogelijkheden binnen Finance & Risk? 
  • Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

    Neem contact met ons op