Detacheringsbureau Finance

Detacheringsbureau Finance

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. We zijn actief binnen de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Insurance & Banking, Marketing & Communicatie en Legal. Als detacheringsbureau Finance detacheren wij financiële professionals. Het is onze missie om de dromen en ambities van onze medewerkers te verbinden met flexibele en structurele personeelsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Geluk, groei en succes voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers stellen wij centraal.

Diensten voor bedrijven  Carrièremogelijkheden voor Finance specialisten

 

Finance detachering door Brunel

Bij Brunel Finance & Risk en Brunel Insurance & Banking gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht in interesse voor elkaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze finance professionals. Brunel loopt voorop in recruitmenttechnologieën en heeft hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Door middel van maatwerk, advies en actuele arbeidsmarktkennis helpen wij u invulling te geven aan strategische en operationele personeelsbehoefte. Via detachering koppelen wij u graag aan de beste financial professionals om zo uw doelen te behalen.

 

Voor financial professionals

Wij zijn altijd op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor functies zoals CDD Analist, Hypotheekacceptant, Adviseur dagelijkse bankzaken, Business Controller, Risk Analist en vele andere financial functies. Binnen elk specialistisch, financieel deelgebied hebben wij projecten. Zowel in tijdelijk als in vast dienstverband. Wij bieden carrièremogelijkheden binnen risk, controlling , het bank- en verzekeringswezen en binnen ons Traineeship Banken en Verzekeringen

 

Detacheren en doorgroeien

Brunel verzorgt overigens meer dan alleen de detachering voor financial professionals. De professionals die bij ons in dienst zijn krijgen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het doen van vakinhoudelijke opleidingen of soft skills trainingen. Zo kan je denken aan opleidingen Wft-certificaten. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het ontwikkelen van zowel ervaren professionals als talenten die aan het begin van hun carrière staan. Daarnaast organiseert Brunel Finance&Risk en Brunel Insurance&Banking regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten waar onze medewerkers in een informele sfeer met andere financial professionals hun kennis en ervaring uit de praktijk kunnen uitwisselen.