Detachering Elektrotechniek

Is uw bedrijf op zoek naar talentvolle en gedreven engineers elektrotechniek? Heeft u behoefte aan tijdelijke elektrotechnische expertise binnen de organisatie? Of zoek je een vacature binnen de hoog- en middenspanning die past bij jouw expertise? Bij Brunel matchen we de uitdagingen en projecten van onze klanten met ambitieuze engineers elektrotechniek.

Op zoek naar engineers elektrotechniek?

Brunel weet vaak lastig te vinden kandidaten wel op te sporen. Om dat goed te kunnen doen, verkennen wij continu de arbeidsmarkt en beschikbaarheid van specialisten voor onze opdrachtgevers. Daarvoor gebruiken onze recruiters business intelligence tools en slimme data-analyses van big data. Wij gooien dus niet zomaar een sleepnet uit om te zien welke LinkedIn-profielen boven komen drijven. Wij steken serieuze tijd in die kwalitatieve zoektocht. En dat betaalt zich terug. Brunel weet zo waar de juiste kandidaten te vinden zijn en of het profiel dat een klant zoekt, ook realistisch is in de markt. Dit doen wij voor allerhande technische functies, zoals primair engineer, secundair engineer, hoogspanningstechnicus, engineer ondergrondse infra (elektra en gas), projectleider ondergrondse infra, of bijvoorbeeld uitvoerder elektra.

Brunel neemt deze specialisten in dienst en is dan ook meer een werkgever van onder andere technisch personeel die hoge eisen stelt aan de uitdagingen in hun werk en de doorgroeimogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij naast de detachering elektrotechniek ook de persoonlijke coaching, bijscholing, trainingen en extra certificering van onze engineers. Dus wij leveren specialisten die zo veel mogelijk op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen en technische mogelijkheden in de branche van onze klanten. Of het nu is in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of Eindhoven, we zijn lokaal aanwezig en hebben kennis van de arbeidsmarkt in de regio.

Detachering elektrotechniek

Het aantal marktpartijen dat in Nederland werkt aan hoog- en middenspanning is op één hand te tellen. Dus het zou makkelijk moeten zijn om zelf een geschikte vacature te vinden. Maar schijn bedriegt. Het zijn stuk voor stuk grote marktpartijen. Elke partij heeft daarbij een groot aantal projecten en verschillende afdelingen die zich bezighouden met de verschillende onderdelen van transport en distributie van energie. Gelukkig kennen onze engineering consultants van Brunel elke partij van binnenuit. Zij weten als eerste welke elektrotechniek vacatures er zijn. Ze kennen de specifieke afdelingen en zijn op de hoogte van projecten die er (gaan) spelen bij bijvoorbeeld Tennet, Alliander (Liandon) en Enexis. Denk aan een nieuw aan te leggen offshore windparken, het maken van een transportverbinding naar een hoogspanningsstation zijn of het aanleggen van ondergrondse infra in bijvoorbeeld nieuwbouwwijken.

Als engineer elektrotechniek gedetacheerd worden

Ben jij primair engineer, secundair engineer, hoogspanningstechnicus, engineer ondergrondse infra (elektra en gas), projectleider ondergrondse infra, of bijvoorbeeld uitvoerder elektra? Brunel wil jou dan zeker spreken. Het maakt ons dan niet uit of jij hbo-elektrotechniek hebt gestudeerd of dat je als mbo’er ervaring hebt opgedaan in de elektrotechniek; technici van alle opleidingsniveaus zijn welkom. Uiteraard is het wel een voordeel als je al over de juiste certificaten beschikt zoals een BEI-certificaat. Of wellicht heb jij een Power minor gehaald. Noodzakelijk is dit overigens niet. Via Brunel krijg je de mogelijkheid om ontbrekende certificaten te halen. Kies je voor Brunel, dan vinden wij voor jou de juiste uitdaging. Eén die aansluit bij jouw niveau, jouw ervaring en jouw carrièrewensen. Gegarandeerd.