Detacheringsbureau Rotterdam

Brunel Rotterdam detacheert professionals bij opdrachtgevers die tijdelijk extra personeel zoeken in IT of Engineering. Maar we doen meer dan alleen detachering. Brunel biedt ondersteuning bij allerlei capaciteitsvragen: van projectmanagement en recruitment op locatie, tot het overnemen van het gehele inhuurproces met een Managed Service Provider (MSP). We leveren maatwerk en geven advies dat we onderbouwen met eigen marktonderzoek. Zo kunnen we altijd een passend antwoord op uw capaciteitsvraagstuk geven.

Brunel op Airport Rotterdam

Ons kantoor in Rotterdam is gevestigd bij Rotterdam Airport, niet ver van de haven van Rotterdam. Als technisch detacheringsbureau is dat de ideale locatie, want we zitten dicht bij het vuur als het gaat om IT en Engineering. Brunel heeft ook vestigingen in de volgende andere steden: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven (High Tech Campus), Groningen, Enschede (Universiteit Twente) en Zwolle. Per vestiging zijn we actief in andere vakgebieden. Daarnaast is Brunel ook in de rest van de wereld actief als detacheringsbureau.

Detachering Rotterdam: gemotiveerd personeel

Als u tijdelijk personeel inhuurt via Brunel, kunt u ervan op aan dat u te maken krijgt met gemotiveerde engineers en IT professionals. Zij kiezen bewust voor detachering, omdat ze via Brunel de kans krijgen om bij vooraanstaande bedrijven te werken in Rotterdam en omgeving. Onze specialisten zijn niet alleen gedreven, ze blijven zich via Brunel óók ontwikkelen. Wij bieden hen namelijk de kans om zowel vakinhoudelijke opleidingen als soft skill trainingen te volgen.

Professionals kiezen voor Brunel, omdat ze:

  • ervaring kunnen opdoen bij meerdere opdrachtgevers
  • vakinhoudelijke opleidingen kunnen volgen
  • zich persoonlijk kunnen ontwikkelen met soft skills trainingen
  • kunnen deelnemen aan events, zoals kennissessies
  • de flexibiliteit van detachering combineren met de zekerheid van een contract

Vacatures in Rotterdam

Vacatures Rotterdam

IT vacatures Rotterdam

Engineering vacatures Rotterdam

Brunel Rotterdam

Rotterdam Airportbaan 19
3045 AN Rotterdam


T. +31 10 266 6400