Detachering

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment, kan Brunel als detacheringsbureau uitkomst bieden. 

Toegevoegde waarde Brunel specialist

Al onze specialisten hebben veel ervaring, waardoor zij in staat zijn om direct impact te hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat u gewend bent. Tevens geeft hun positief-kritische blik een extra impuls aan het project of de afdeling waar zij komen te werken. De specialisten die wij detacheren werken graag op projectbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met uw mensen iets goeds neer te zetten.

Detachering vanuit een groot netwerk van medewerkers

Wij ontzorgen u volledig in uw zoektocht naar extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij – naast de specialisten die in dienst zijn bij Brunel – over een zeer groot en actueel netwerk van goed opgeleide specialisten. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze specialisten leveren. Onze klanten bevestigen dat. Het komt zelfs wel eens voor dat één van onze medewerkers bij een klant in dienst treedt nadat het project succesvol is afgerond. Deze vorm van indiensttreding is dan ook bespreekbaar.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.