Quality Engineer

Als QA/QC Engineer, Quality Engineer of Quality Manager houd jij je bezig met het produceren van producten en het managen van processen. Zonder fouten, zonder verspillingen en op tijd. Perfectie in producten, dalende kosten en verkorting van de doorlooptijd – dat is waar jij naar streeft. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw ambities? Solliciteer direct op een van onze vacatures. Je maakt dan meteen onderdeel uit van de Brunel Supply Chain Community: een netwerk van specialisten en partners door het hele land.

Solliciteer direct! Lees meer over de Brunel Supply Chain Community

Jouw rol als Quality Engineer

Jij bent een QA/QC Engineer, Quality Engineer of Quality Manager en vindt uitdaging in je werk belangrijk. Jij zet jouw kwaliteiten volledig in, zodat elk critical control point zo goed en zo snel mogelijk wordt behandeld. Jij gaat logisch, planmatig en specialistisch te werk, waardoor het productieproces dubbel zo snel verloopt. Binnen het kwaliteitsteam waarborg jij de kwaliteit van een product, ben jij verantwoordelijk voor de documentatie en definieer jij criteria waaraan een testresultaat moet voldoen.

Het voordeel van de Brunel Supply Chain Community

Als je solliciteert op een van onze vacatures, word je meteen lid van de Brunel Supply Chain Community. Deze community verbindt specialisten en partners door het hele land. Op deze manier kun jij eenvoudig kennis delen met collega’s en nieuwe inzichten creëren. We streven ernaar voorop te lopen op het gebied van kennis in de markt en een community te zijn waar jij je ontwikkelt tot de specialist van de toekomst.

Aan de slag als Quality Engineer via Brunel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als QA/QC Engineer, Quality Engineer of Quality Manager? Samen met jou gaan we gericht op zoek naar een vacature die past bij jouw ambities. Van VDL Groep tot ASML en van Philips tot Danone – er is altijd wel een organisatie die aansluit bij jouw wensen. Weet je al precies wat je wil? Dan kun je ook direct solliciteren op een van onze vacatures. Dit is wat je kunt verwachten van Brunel als je bij ons aan de slag gaat:

  • de keuze uit diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers;
  • toegang tot gave events via de Brunel Supply Chain Community;
  • een salaris dat is afgestemd op jouw kennis en kunde;
  • een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen in je vak.

Meer weten? Neem direct contact op

Sophie Claessens

Managing Consultant

+31 6 20218778