Brunel Supply Chain Community

De Brunel Supply Chain Community is een groep specialisten werkzaam bij verschillende opdrachtgevers die van elkaar willen leren. Bedrijfsprocessen met maximale efficiëntie, minimale risico’s en optimale kwaliteit – dat is waar onze specialisten voor staan. Wil jij je ook aansluiten bij deze gedreven community? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.

Solliciteer direct!

Wat staat jou als Supply Chain Specialist te wachten?

De Brunel Supply Chain Community verbindt specialisten en partners door het hele land. Op deze manier kun jij eenvoudig kennis delen met collega’s en nieuwe inzichten creëren. We streven ernaar voorop te lopen op het gebied van kennis in de markt en een community te zijn waar jij je ontwikkelt tot de Supply Chain Specialist van de toekomst.

Vandaag de dag heeft supplychainmanagement een enorme uitdaging op het gebied van de globale ketenafhankelijkheid. Door lange internationale supplychains, gebaseerd op de laagste kosten en minimale voorraad, is de productie in een specifiek land kwetsbaar voor veranderingen in de wereld. Dit leidt tot toenemende onvoorspelbaarheid in de markt. Om betrouwbaarheid, productiviteit en kwaliteit te kunnen borgen wordt de rol van digitalisering steeds belangrijker.

Deze trend stelt jou als specialist de komende jaren voor een grote uitdaging. Er wordt van je verwacht dat je kennis en competenties ontwikkelt in lijn met de zeer dynamische markt. Dit betekent dat jij je in het bijzonder moet ontwikkelen op het gebied van digitalisering, wet- en regelgeving en Lean Six Sigma.

Welke uitdaging past bij jou?

Wij helpen je om je voor te bereiden op de toekomst

De Brunel Supply Chain Community helpt jou om de beste te worden in je vak. We gaan met jou in gesprek over jouw ontwikkeling om samen te bepalen wat een passende vervolgstap is in jouw carrière. De community biedt jou een ruime keuze aan opleidingsprogramma’s toegespitst op de dynamische markt. Daarnaast worden binnen de community regelmatig intervisies georganiseerd met andere specialisten en partners.

Je kunt in de community ondernemen onder de vleugels van Brunel. Dit betekent dat je samen met andere specialisten ieder jaar invulling geeft aan de eventkalender. Jij bepaalt welke onderwerpen je wilt bespreken tijdens de intervisies, welke sprekers je wilt uitnodigen en bij welke bedrijven je binnen wilt kijken.

Als lid van de Brunel Supply Chain Community ben je verzekerd van het volgende:

  • een netwerk van specialisten en opdrachtgevers door het hele land;
  • uitdagende opdrachten die passen bij jouw ervaring;
  • een persoonlijk ontwikkelplan dat je samen met een consultant opstelt;
  • een buddy uit het vak;
  • gave events, zoals supplychaingames, intervisies, seminars met inspirerende sprekers en een efficiënt bereid kerstdiner.

Meer weten? Neem direct contact op

Sophie Claessens

Managing Consultant

+31 6 20218778