Service en Proces Management

Binnen de Brunel IT Service en Proces Management Community omring jij je met ervaren specialisten, met wie jij samen bouwt aan dezelfde doelstellingen. Door deze samenwerking zijn onze IT-ers hoogst specialistisch, waardoor we de meest uitdagende opdrachten in de markt weten aan te trekken. Dit betekent dat jij wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te creëren, die inspelen op actuele marktthema's zoals 'servicemanagement in een agile wereld’ of 'regie houden in een steeds meer outsourcing scenario'.

Wij bieden jou de tools en mogelijkheden om te groeien en creëren samen met jou een duidelijke visie op jouw ontwikkelpad. Dit doen wij door passende opdrachten, intensieve begeleiding en een divers aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Wil jij je ook aansluiten bij deze community? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures!

Solliciteer direct!

Flexibele servicemanagementprocessen

De IT-wereld is veranderlijk en vraagt om een grote mate van flexibiliteit. Nieuwe werkvormen als agile zijn steeds vaker de standaard. Deze veranderingen vragen doorlopend om kennisontwikkeling. De Brunel IT Service en Proces Management Community helpt onze opdrachtgevers om een heldere koers uit te zetten in de servicemanagementprocessen. Om dat te kunnen doen, zorgen wij ervoor dat onze specialisten beschikken over de beste kennis en kunde. Dankzij ons grote netwerk van specialisten en klanten hebben wij een vernieuwende en inspirerende kennisomgeving weten te creëren.

De meerwaarde van de Brunel IT Service en Proces Management Community

Jouw ontwikkeling is onze groei. Daarom hebben wij een duidelijke visie als het gaat om ontwikkelpaden. In de Brunel Community staan jouw groei en ontwikkeling centraal. Deze stemmen we af op jouw ambities én op de beweging van de markt. Hoe? Door te focussen op kennisdeling binnen de community, waarbij we putten uit jarenlange ervaring en expertise van onze specialisten, die we beschikbaar stellen voor alle communityleden. Dit doen we bijvoorbeeld door het delen van whitepapers. Daarnaast organiseren we regelmatig interactives over innovatieve onderwerpen, zodat je voorop blijft lopen in een zich razendsnel ontwikkelende markt. Zodat jij koploper wordt binnen jouw vakgebied.

Vacatures binnen de IT Community

Ambieer jij een uitdagende carrière in de dynamische wereld van IT Service en Proces Management? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.

Harold van Hasselt

Managing Consultant IT

+31612546461