Brunel Project Management Bouw & Civiel Community

Als specialist in de Brunel Project Management Bouw & Civiel Community draag jij bij aan de leefbaarheid van Nederland. Dit doe je door realisatie en onderhoud van de infrastructuur. Zo dringen we met jouw inzet het woningtekort in Nederland verder terug. Bij Brunel sta je er niet alleen voor, want onze community helpt jou om constant voorloper te zijn als het om de actuele ontwikkelingen binnen jouw vakgebied gaat. De community verbindt specialisten met talent en ervaring voor projectmanagement binnen de vakgebieden civiele techniek en bouwkunde met elkaar, stimuleert kennisdeling en begeleidt jouw carrière als specialist.

Meer weten?

Dit staat jou als Project Manager te wachten

Jij bent een belangrijke schakel in de bouwvoorbereidingsfase of realisatiefase bij projecten voor onze opdrachtgevers. Als projectmanager is het aan jou om mensen, tijd, budgetten, processen, kwaliteit en verwachtingen te managen. Hiermee lever je een cruciale bijdrage voor het realiseren van de projecten voor onze opdrachtgevers.

Tegelijkertijd verandert de markt continu en volgen nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied elkaar in rap tempo op. Contractvormen veranderen en nieuwe of verbeterde applicaties komen beschikbaar. Om de opdrachtgever zo goed mogelijk te kunnen helpen, vraagt dit van jou als specialist om je kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Maar hoe blijf je goed op de hoogte in zo’n dynamisch werkveld? Daarvoor hebben we de Brunel Project Management Bouw & Civiel Community in het leven geroepen.

Dit hebben wij jou te bieden

Als je aan de slag gaat via de Brunel Project Management Bouw & Civiel Community ben je altijd verzekerd van een opdracht die past bij jouw ambities. Je kunt ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers, maar komt bij ons in dienst. Daarnaast bieden wij (vakinhoudelijke) cursussen en trainingen op het gebied van zowel soft als hard skills. Wil jij graag meebouwen aan onze community? Stuur een open sollicitatie of solliciteer direct op een van de vacatures. Kom jij bij ons op gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De Brunel Project Management Bouw & Civiel Community biedt je de volgende voordelen:

  • een groot netwerk van specialisten en partners vanuit verschillende branches;
  • een persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op jouw behoeftes;
  • een vaste consultant die verstand heeft van het vakgebied;
  • toegang tot seminars gefocust op jouw vakgebied;
  • de mogelijkheid om te sparren met andere specialisten;
  • een ruime keuze uit opleidingen, trainingen en workshops die relevant zijn voor jouw vakgebied;
  • een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en een voordelige pensioenregeling.