Brunel Maintenance & Asset Management Community

Maintenance Engineering is voor jou niet alleen het onderhouden van machines en installaties. Jij doet er nog een schep bovenop. Als Maintenance Engineer, Operational Technology Engineer of Reliability Engineer streef jij continu naar verbetering, óók binnen je carrière. De Brunel Maintenance & Asset Management Community helpt je hierbij.

Solliciteer direct!

Jouw rol in de Brunel Maintenance & Asset Management Community

Als Maintenance Specialist bij Brunel word je onderdeel van de Brunel Maintenance & Asset Management Community. In deze community brengen we wetenschap en ervaring bij elkaar. Wij geloven dat dit de perfecte combinatie is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij helpt als Maintenance Specialist organisaties met het aantoonbaar verbeteren van hun asset performance door jouw kennis en persoonlijke ervaring in te zetten. Binnen de community verrijk jij je vakinhoudelijk door kennis te delen met collega’s en lever je een belangrijke bijdrage aan de expertise van de community.

Ontwikkelmogelijkheden als Maintenance Specialist

Jij bent creatief, een kritische denker en hebt een probleemoplossend vermogen, maar je weet ook dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit de Brunel Maintenance & Asset Management Community bieden wij je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij zowel beginnende als ervaren professionals in staat zich te ontwikkelen binnen branches als Life Science, Infra en Energie en zich te specialiseren in het vakgebied van maintenance. Het helpt jou om mee te groeien en te denken met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Want zoals jij als specialist weet, ondergaat het vakgebied momenteel een complete metamorfose. Hoewel preventive maintenance nog steeds het meest populair is, winnen predictive maintenance en prescriptive maintenance door het industrial internet of things aan terrein. Big data en machine learning zorgen ervoor dat tot nu toe onvoorspelbare fouten makkelijker te voorspellen zijn. Nieuwe en snel opkomende technische ontwikkelingen op het gebied van maintenance 4.0 zorgen ervoor dat de benodigde kennis en knowhow constant veranderen. Dankzij de Brunel Maintenance & Asset Management Community is jouw kennis altijd up-to-date.

Jouw carrière als Maintenance Specialist

De Brunel Maintenance & Asset Management Community geeft je toegang tot diverse opdrachtgevers binnen jouw vakgebied: van thought leaders tot start-ups. Iedere opdracht past bij de volgende stap in je loopbaan. In eerste instantie in Nederland, maar later mogelijk ook over de grens. Jouw ontwikkeling staat bij ons altijd voorop.

Je kunt aan de slag bij een of meerdere opdrachtgevers, maar je komt bij ons in dienst. Je krijgt dus één contract en maakt meteen deel uit van de Brunel Maintenance & Asset Management Community. Deze community biedt je de volgende voordelen:

  • Je hebt de mogelijkheid om vaardigheidstrainingen te volgen, zodat je op de hoogte bent van de                laatste ontwikkelingen op het gebied van maintenance.
  • Er is een opleidingsbudget beschikbaar voor (aanvullende) vakopleidingen, zodat je jezelf kunt                    blijven verbeteren.
  • Je krijgt kortingen op premies, culturele uitjes en de sportschool.
  • Je krijgt gratis toegang tot allerlei exclusieve (vakgerelateerde) events.

Zet je jouw carrière voort als Maintenance Engineer, Operational Technology Engineer of Reliability Engineer? Onderzoek direct welke vacature bij jou past.

Switch your perspective. Sluit je aan bij onze Maintenance Community!

Meer weten? Neem direct contact op

Wilco van Eijk

senior Solutions Executive

+316 82 18 1921