Brunel Maintenance Community

 

Jouw rol in de Maintenance Community

Als Maintenance Engineer bij Brunel word je onderdeel van de eerste Maintenance Excellence community in Nederland. Jij helpt organisaties met het aantoonbaar verbeteren van hun asset performance door jouw kennis en persoonlijke ervaring in te zetten. Binnen de community verrijk je je vakinhoudelijk door kennisdeling met collega Maintenance engineers en lever je een belangrijke bijdrage aan de expertise van het maintenance team.

De Maintenance Excellence Community geeft je toegang tot een uniek ecosysteem van thought leaders en start-ups: het Maintenance Excellence Centre. Vanuit dit ecosysteem biedt Brunel je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij beginnende en ervaren professionals in staat zich door te ontwikkelen binnen branches als Lifescience, Infra en Energie en te specialiseren in het maintenance vakgebied. Zo groei je en denk je mee met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Ontwikkelmogelijkheden binnen Maintenance

Brunel brengt wetenschap en ervaring bij elkaar. Wij geloven dat dit de perfecte combinatie is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van jouw specialisme. Iedere opdracht past bij de volgende stap in je loopbaan. In eerste instantie in Nederland, maar later mogelijk ook over de grens. Jouw ontwikkeling staat altijd voorop. Brunel improves your performance.

Jouw carrière als Maintenance Specialist

Je gaat als Maintenance Engineer aan de slag bij een of meerdere opdrachtgevers, maar je komt bij ons in dienst! Je krijgt dus één contract en maakt meteen deel uit van de Brunel Community.

Graag meer informatie over de Maintenance Community? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Oksana Gnatiuk

Recruiter

+31612118643

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur ons een open sollicitatie!

Upload je cv