Brunel Legal Counsel Community

Als jurist wil je vooroplopen: de koploper zijn in je vak. Binnen de Brunel Legal Counsel Community krijg jij de kans om je soft skills en je kennis van je vakgebied te ontwikkelen, zodat jij het wezenlijke verschil kunt maken bij jouw opdrachtgever. Daarnaast bouw je een netwerk op van Legal Counsel-collega’s waarmee je kunt brainstormen over lastige juridische kwesties. Solliciteer op een van onze vacatures om direct lid te worden van onze community.

Solliciteer direct!

Continue persoonlijke ontwikkeling in een dynamische werkomgeving

De cases waar jij als Legal Counsel aan werkt lopen uiteen. Zo heb je kennis nodig van meerdere rechtsgebieden, zoals het arbeidsrecht, contractenrecht en privacyrecht. Als specialist zet jij je tanden in specifieke casussen waarbij je jouw gespecialiseerde kennis hard nodig hebt. Jij bent ambitieus en staat niet graag stil. Je wilt jezelf continu ontwikkelen. Brunel biedt jou de kans om alles uit jouw carrière te halen wat erin zit. Je hebt de zekerheid van een vast dienstverband en continue persoonlijke ontwikkeling, waarbij je profiteert van een goede beloning en een dynamische werkomgeving bij onze opdrachtgevers die zich bevinden in top 500 van het bedrijfsleven.

Een juridisch netwerk dat je helpt in jouw ontwikkeling

Binnen de Brunel Legal Counsel Community worden regelmatig exclusieve events georganiseerd om te netwerken en jouw kennis uit te breiden. De community is daarnaast jouw sparringpartner in lastige juridische kwesties. Jij stelt jouw kennis ter beschikking en kunt eenvoudig te rade gaan als jij ergens tegenaan loopt. De uitwisseling van kennis staat binnen de community centraal.

Als Legal Counsel ben je daarnaast verzekerd van een opdracht die bij je past. De community biedt jou een op maat gemaakt loopbaan- en ontwikkelpad dat jou kan helpen op weg naar jouw droombaan. De focus ligt hierbij op de ontwikkeling van soft skills die ervoor zorgen dat jij je kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt. Je krijgt daarnaast intensieve coaching en begeleiding van jouw persoonlijke consultant. Elke consultant heeft een universitaire juridische achtergrond en is op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied. Zo weet jij zeker dat je een goed advies krijgt.

Jouw doelen en ambities staan bij ons centraal

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Legal Counsel en wil jij verder bouwen aan de Brunel Legal Counsel Community? Stuur een open sollicitatie of solliciteer direct op een van de vacatures. Kom je bij Brunel op gesprek, dan kijken we naar jouw wensen, doelen en ambities. Wil jij je kennis uitbreiden of jezelf verder specialiseren? Dan volg jij als Legal Counsel een Leergang of een opleiding aan de Grotius Academie op onze kosten. Wil jij ervaring opdoen bij zoveel mogelijk opdrachtgevers? Dan zoeken wij samen met jou naar een haalbare constructie. Daarnaast kun je kiezen voor een parttime of fulltime dienstverband. Bij Brunel is alles bespreekbaar. Je bent in ieder geval verzekerd van een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en maakt deel uit van onze community. De community biedt jou de volgende voordelen:

  • Je krijgt begeleiding bij het opstellen van een carrièreplan van een ervaren consultant.
  • Je kunt landelijk erkende certificaten behalen bij gerenommeerde (juridische) opleidingsinstituten.
  • Je kunt eenvoudig je soft skills ontwikkelen via de Brunel Academy.
  • Je krijgt toegang tot exclusieve (vakgerelateerde) events.
  • Je kunt makkelijk sparren met andere specialisten en partners binnen de community.

 

Meer weten? Neem direct contact op

Stanley Daniels

Senior Consultant Legal

+31 6 22 17 83 13