De community informatie management

Als Informatie Management professional voer je regie op de kwaliteit, het gebruik en de ontwikkeling van informatievoorziening van organisaties, om zo hun digitale ambities te realiseren. Bij de Brunel Informatie Management Community ontwikkel jij je bijvoorbeeld als Business Analist of Functioneel Beheerder tot expert binnen jouw vakgebied. Dankzij jouw expertise zorg je bij onze klanten voor een zo soepel mogelijke aansluiting van de informatievoorziening op de informatiebehoefte van hun organisatie. In onze community krijg jij alle mogelijkheid om te groeien dankzij uitdagende opdrachten, intensieve begeleiding, een op maat gemaakt aanbod van trainingen en cursussen en een uitgebreid netwerk van vakgenoten. Kennisdeling en verbinding staan hierbij centraal. Wil jij je ook aansluiten bij deze community? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.

Solliciteer direct!

welke uitdaging past bij jou?

Veranderende informatiebehoefte

Organisaties en mensen nemen elk moment van de dag beslissingen. Dit gebeurt op basis van de informatie die ze tot hun beschikking hebben. Deze informatie verandert doorlopend, wordt steeds complexer en van groter belang. Enerzijds door bijvoorbeeld aanpassingen in wet- en regelgeving, anderzijds door een veranderde vraag van consumenten. Ook voelen organisaties de noodzaak om te innoveren, zodat ze concurrerend blijven. De Informatie Management Community van Brunel speelt daar continu op in, zodat organisaties snel en efficiënt kunnen inspringen op veranderingen, hun digitale ambities waar kunnen maken en daarbij compliant blijven.

Onze specialisten ontzorgen klanten op het gebied van functioneel beheer tot aan het opstellen en uitvoeren van de informatiestrategie. Ook nemen we de regie over projecten met langetermijndoelstellingen, waarbij het volledige proces uit handen kan worden gegeven. Met deze dienstverlening leggen we de basis voor succesvolle innovatieve toepassingen van informatie- en communicatietechnologieën.

Word jij koploper binnen jouw vakgebied?

In de Brunel Community staan jouw groei en ontwikkeling centraal. Deze stemmen we af op jouw ambities én op ontwikkelingen in de markt. Hoe? Door te sparren met en te leren van collega's binnen de community, maar ook bij andere community's. Er is volop ruimte voor kennisdeling met specialisten van IT, Engineering, Finance, Legal en Marketing & Communicatie. Dit brengen we tot stand met netwerkbijeenkomsten en interactives over innovatieve onderwerpen. Hierdoor blijf je vooroplopen in een zich constant ontwikkelende markt en word jij koploper binnen jouw vakgebied.

Vragen? Neem contact met ons op.