Brunel .NET Community

Bij de Brunel .NET Community ontwikkel jij je als .NET Developer of .NET Tech Lead tot de beste versie van jezelf. Wij zien het als onze persoonlijke missie om jou hiervoor de handvatten te bieden. Dit doen we door middel van passende opdrachten, intensieve begeleiding en een persoonlijk ontwikkelplan. Kennisdeling en verbinding staan hierbij centraal, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wil je meer weten over deze community? Laat je gegevens achter en maak kennis met één van onze consultants die jou meer kan vertellen over de Brunel .NET Community.

Meer weten?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal

Als specialist in de Brunel .NET Community maak je onderdeel uit van een samenwerking tussen bevlogen, leergierige developers en onze partners – zoals .NET Zuid – in het werkveld. Dankzij deze samenwerking kun jij je krachten bundelen met andere specialisten en partners om zo kennis te delen en elkaar te ondersteunen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen werken we aan oplossingen voor de opdrachtgever.

De uitdagingen die jou te wachten staan

Jij bent een ervaren .NET Developer of .NET Tech Lead die zijn expertise inzet voor uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. Je helpt hen bij het ontwikkelen van ijzersterke .NET-applicaties met behulp van jouw actuele kennis en expertise.

Het .NET-framework heeft zich in 20 jaar tijd razendsnel ontwikkeld op het gebied van applicaties en services. Denk bijvoorbeeld aan de beweging naar open source, de transitie naar web en de opkomst van Azure. Daarmee veranderde ook de werkwijze: de rol van een .NET Specialist is tegenwoordig meer dan alleen coderen. Voor jou betekent dit dat je wordt uitgedaagd op het gebied van onder andere DevOps, CI/CD en full-stack development.

Bij Brunel weten we als geen ander dat deze veranderingen zowel kansen als uitdagingen bieden. Er wordt veel van je verwacht. Je moet je kennis en kunde continu aanvullen met nieuwe technieken en methodieken, en ook je soft skills vereisen je aandacht. Tegelijkertijd wordt er van je gevraagd deze kennis toe te passen op de snel veranderende vraag in de markt. Het is belangrijk dat jij je zowel op inhoud als de toepassing daarvan verrijkt.

De voordelen van de Brunel .NET Community

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als .NET Developer of .NET Tech Lead en wil jij verder bouwen aan de Brunel .NET Community? Stuur een open sollicitatie of solliciteer direct op een van de vacatures. De community biedt je de volgende voordelen:

  • een groot netwerk van specialisten en partners vanuit verschillende branches;
  • een persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op jouw behoeftes;
  • een vaste consultant die verstand heeft van het vakgebied;
  • toegang tot webinars of seminars gefocust op jouw vakgebied;
  • een ruime keuze uit opleidingen, trainingen en workshops die relevant zijn voor jouw vakgebied;
  • toegang tot de maandelijkse bijeenkomst van de community;
  • een marktconform salaris met een zeer voordelige pensioenregeling.

Meer weten? Neem direct contact op

Patty Baken

Executive Consultant

+31 6 20 49 72 49