Brunel Agile Community

Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling heeft Brunel uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en actuele ontwikkelingen daarbinnen. In de afgelopen jaren zien wij dat steeds meer bedrijven de transitie maken naar een agile organisatie. De watervalmethode is in sommige situaties niet efficiënt meer en wordt vervangen door een agile manier van werken. Elk bedrijf en elk team heeft een eigen weg te bewandelen om hier te komen en Brunel gaat hierin de samenwerking aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Solliciteer direct! Bekijk al onze communities

Business agility in een dynamische markt

Steeds meer van onze klanten hebben te maken met veranderingen als automatisering, digitalisering en globalisering. Deze veranderende wereld zorgt voor een dynamische markt. Wij helpen organisaties vanuit de agile mindset snel en wendbaar in te spelen op deze veranderingen. Dit doen we vanuit de Brunel Agile Community met een netwerk van diverse Agile Specialisten die beschikken over veel ervaring en kennis en deel uitmaken van een groot netwerk van bedrijven in de top 500 van Nederland.

De meerwaarde van de Brunel Agile Community

In de Brunel Agile Community staat persoonlijke groei voorop en willen we onze collega’s stimuleren en inspireren. De leden van de Brunel Agile Community komen een keer per maand samen om kennis te delen en te leren van elkaar. Daarnaast geven we trainingen, organiseren we kennissessies en faciliteren we workshops. Als Agile Specialist bij Brunel heb je dus niet alleen mooie opdrachten bij grote klanten, maar maak je ook deel uit van een hechte community die je helpt te blijven groeien in je vak. In je persoonlijke ontwikkeling staat Brunel dus klaar als jouw kennispartner.

Vacatures binnen de Brunel Agile Community

Heb jij een passie voor agile werken en wil je meebouwen aan de Brunel Agile Community? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures. Elke nieuwe specialist krijgt direct een Agile Community Toolkit waarmee eenvoudig workshops, trainingen en andere events kunnen worden gecreëerd en waarmee je anderen kunt inspireren.

Bekijk jouw mogelijkheden binnen Agile:

Bekijk het verhaal van Won - Agile Coach en Scrum Master

Heeft u een vraag aan een van onze Agile Specialisten?

De Brunel Agile Community helpt u graag de volgende stappen te zetten in de transformatie naar een agile organisatie. Onze specialisten combineren hun praktische en theoretische ervaring uit verschillende branches om u te helpen bij uw uitdaging. Bekijk hier onze mogelijkheden voor opdrachtgevers en de IT-trainingen die wij aanbieden.  

Graag meer informatie over de Agile Community? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Anne Jan Dragt

Consultant IT

+31 6 12 62 13 83

Niet gevonden waar je naar opzoek was? Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv