Brunel Agile Community

Binnen veel organisaties is het besef gegroeid dat het creëren van een agile organisatie noodzakelijk is om risico’s te verkleinen en in te spelen op de veranderingen in de markt. De verschillende frameworks die onder agile vallen zijn geen succesformules die door knippen en plakken kunnen worden overgenomen. De agile transitie is een cultuurverandering die maatwerk vereist. Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en consultancy heeft Brunel de kennis in huis om deze transitie te ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Solliciteer direct!

Business agility in een dynamische markt

Steeds meer van onze klanten hebben te maken met veranderingen als automatisering, digitalisering en globalisering. Deze veranderende wereld zorgt voor een dynamische markt. Wij helpen organisaties vanuit de agile mindset snel en wendbaar in te spelen op deze veranderingen. Dit doen we vanuit de Brunel Agile Community met een netwerk van diverse Agile Specialisten die beschikken over veel ervaring en kennis en deel uitmaken van een groot netwerk van bedrijven in de top 500 van Nederland.

De meerwaarde van de Brunel Agile Community

In de Brunel Agile Community staat persoonlijke groei voorop en willen we onze collega’s stimuleren en inspireren. De leden van de Brunel Agile Community komen een keer per maand samen om kennis te delen en te leren van elkaar. Daarnaast geven we trainingen, organiseren we kennissessies en faciliteren we workshops. Als Agile Specialist bij Brunel heb je dus niet alleen mooie opdrachten bij grote klanten, maar maak je ook deel uit van een hechte community die je helpt te blijven groeien in je vak. In je persoonlijke ontwikkeling staat Brunel dus klaar als jouw kennispartner.

Vacatures binnen de Brunel Agile Community

Heb jij een passie voor agile werken en wil je meebouwen aan de Brunel Agile Community? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures. Elke nieuwe specialist krijgt direct een Agile Community Toolkit waarmee eenvoudig workshops, trainingen en andere events kunnen worden gecreëerd en waarmee je anderen kunt inspireren.

Ben je benieuwd naar de Brunel Agile Community en wil je hier graag (vrijblijvend) meer over weten? Maak dan via onderstaande knop een afspraak in mijn agenda om kennis te maken! 

Online afspraak Kantoor afspraak

Switch your perspective. Sluit je aan bij onze Agile Community!

Welke uitdaging past bij jou?

Meer weten? Neem direct contact op

Merijn Bernat

Senior Sales Consultant

+31 6 82 84 16 06