Communities

Wat verstaan wij onder een community? Brunel ziet dit als een plek waar onze specialisten samen komen om kennis en ervaring te delen over hun eigen expertise. Met meer dan 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling heeft Brunel uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en actuele ontwikkelingen daarbinnen. En dit willen wij graag delen met onze specialisten! Elke werknemer heeft een eigen weg te bewandelen om tot zijn of haar succes te komen en Brunel gaat hierin graag de samenwerking aan te helpen dit in werking te brengen. Benieuwd of wij al een community hebben voor jouw vakgebied? Lees dan snel verder! 

Sluit je aan bij jouw Brunel Community

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat de juiste professional samenwerkt met de best passende opdrachtgever, zodat er een duurzame match ontstaat die beide partijen energie geeft. Het vinden van een fijne, uitdagende werkomgeving is immers niet altijd even makkelijk, ook niet als je veel keuze hebt – misschien maakt dat het zelfs lastiger. Voor bedrijven is dat net zo: het vinden van passend talent blijkt vaak een hele zoektocht. En dat wordt toch een stuk haalbaarder als je elkaar wat beter kent. Daarom leren wij zowel onze opdrachtgevers als specialisten zo goed mogelijk kennen. Om zo in te zetten op een win-win voor alle partijen. Enthousiast geworden? Solliciteer direct en sluit je aan bij de Brunel Community!

Doel van de Brunel Community

Wanneer je bij Brunel aan de slag gaat kom je te werken bij een of meerdere opdrachtgevers, maar je komt bij ons in dienst! Je krijgt dus één contract en maakt meteen deel uit van de Brunel Community. Regelmatig worden (online) events georganiseerd, waardoor jij ook andere Brunellers binnen jouw vakgebied leert kennen om mee te sparren. Want zeg nou zelf: als je van gedachten wil wisselen over Mechanica/Werktuigbouwkunde, Compliance, of Agile, dan doe je dat toch het liefst met vakgenoten. Kortom, zoals jij het maximale rendement weet te halen uit de apparatuur en de installaties waar je als Maintenance Engineer verantwoordelijk voor bent of de werkwijzen van Scrum en Agile als Agile Coach, zo zorgen wij ervoor dat jij het maximale rendement haalt uit jouw carrière bij Brunel.

Bekijk hier alle Brunel Communities:

Community ervaring: De Brunel Agile Guild

Eind 2016 heeft Brunel haar eigen Agile Guild opgericht: een community voor en door Agile specialisten. De leden van de Agile Guild komen een aantal keer per jaar samen om kennis te delen en te leren van elkaar. Daarnaast organiseren ze ook workshops, geven ze trainingen en faciliteren ze interventies. Als specialist bij Brunel heb je dus niet alleen mooie opdrachten bij grote klanten, je maakt ook deel uit van een hechte community die je helpt te blijven groeien in je vak.