Unipartners Eindhoven

Tijdens je studie ervaring opdoen in het bedrijfsleven? UniPartners Eindhoven regelt het voor je! Vanuit hun kantoor op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven is een jong en dynamisch team iedere dag bezig om uitdagende mogelijkheden te creëren voor ambitieuze studenten!

Als academisch adviesbureau beschikt UniPartners over een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn de lijnen tussen het team van UniPartners en geïnteresseerde studenten kort.

Voor studenten van de Technische Universiteit Eindhoven is samenwerken met UniPartners een unieke kans: ze helpen bedrijven diverse uitdagingen voor hen op te lossen en doen dat op projectbasis. Denk hierbij niet alleen aan optimalisaties op het gebied van processen, transport en logistiek, maar ook aan werktuigbouwkundige en IT-gerelateerde vraagstukken.
UniPartners beschikt over een database van meer dan 1200 studenten vanuit alle studierichtingen van de TU/e. En dat is niet zomaar: de missie van UniPartners is om bedrijven in de regio Eindhoven te voorzien van up-to-date academische kennis én studenten die werkervaring te bieden die hun carrière een kickstart geeft.

UniPartners

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Brunel? 

Bekijk hier al onze traineeships

Samenwerking met Brunel

Sinds september 2018 is Brunel officieel trotse trainingspartner van UniPartners Eindhoven!
Dit houdt in dat Brunel 4x per jaar een training verzorgt op het gebied van soft skills. De vaardigheden en tips die de studenten tijdens deze training meekrijgen kunnen zij vervolgens inzetten tijdens hun werkzaamheden in het bedrijfsleven.