Sales carrière

Ben jij een gedreven sales professional die graag een bijdrage levert aan commercieel succes? En ben jij gefocust op het aantrekken én behouden van klanten zoals Rabobank, Philips en KPN? Begeleid jij graag medewerkers in hun carrière? Dan kun je intern aan de slag in onze dynamische sales-organisatie. 

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. En dat kunnen we alleen met medewerkers die zelf net zo talentvol en ambitieus zijn als wij. Je kunt bij ons starten in de functie van recruitment of sourcing consultant, executive consultant, managing consultant of account executive.

Je helpt organisaties met uitdagende projecten door goede mensen voor ze te regelen. Denk aan projecten als de Noord-Zuidlijn of het aanleggen van 4G netwerken. Zo zorg jij voor de juiste capaciteit bij onze klanten en een uitdagend project voor onze specialisten. Het staat vast dat wij jou een carrière bieden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. We hebben een uitgebreid trainingsprogramma, maar minstens zo belangrijk: coaching on the job. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en enthousiasme zijn slechts enkele steekwoorden voor jouw carrière bij Brunel.

Sales consultant vacatures