Open Sollicitatie

Bancair professional

Als Bancair Professional krijg je de kans je snel te ontwikkelen binnen de top A-merken van Nederland. Denk daarbij aan bedrijven als Rabobank, ABN AMRO, ING en SNS Bank. Wij bieden je interim opdrachten in de Financiële dienstverlening en vinden er een voor je die perfect bij je past. Daarbij krijg je de kans om door te groeien. Je volgt vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft Basis, Consumptief Krediet, Schade Particulieren, Hypothecair Krediet en Vermogen en gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Als Bancair Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Financieel Adviseur (particulier of kantoren),  Assistent Financieel Adviseur Particulieren, Financieel Adviseur Sociaal Domein, Adviseur Dagelijkse Bankzaken of Medewerker Transactieverwerking.

Is één van deze functies je op het lijf geschreven en is advies geven in financiële producten echt jouw ding? Neem dan snel contact op met een van onze consultants. Wij spreken je graag!

Wij bieden je een inhoudelijke baan tegen een goed salaris waarbij je mag rekenen op een plek in een team dat de werksfeer belangrijk vindt.

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv