Wil jij een carrière met juridische impact?

Bij Brunel Legal heb jij als jurist de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers, zowel in de non-profitsector als in het bedrijfsleven.
Of je voorkeur nu uitgaat naar korte interim-projecten of een langdurig dienstverband bij dezelfde opdrachtgever, samen zorgen we ervoor dat jij als ambitieuze bedrijfsjurist, legal trainee of overheidsjurist kunt blijven uitblinken in je vak. Jouw legal carrière is onze zaak!

Wet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig, en de actualiteit van vandaag kan volgende week al achterhaald zijn. Door middel van een opleidingsprogramma op maat zorgen we er samen voor dat jouw kennis up-to-date blijft en jouw adviezen altijd compliant zijn. Door middel van vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke leergangen en kennisbijeenkomsten bieden wij onze juristen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en de kans om te sparren met vakgenoten.

Bij Brunel Legal kun je terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen met tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals. Wij bieden je de afwisseling, diversiteit en flexibiliteit die je ambieert, en dit alles met de zekerheid van een dienstverband. Ben je ZZP’er? Ook voor freelance-klussen kun je terecht bij Brunel Legal.

Daarnaast organiseert Brunel Legal regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten zodat Brunel-juristen hun kennis en ervaring in een informele setting met elkaar kunnen delen. Denk hierbij aan zomer- en winterborrels, interactives en culinaire events. Ben jij klaar voor een carrière met juridische impact? Brunel Legal staat je bij!

Link

Traineeship jurist