Vacature Online Marketeer

Voor de ultieme customer journey rol jij maar wat graag de rode loper uit. Want als Online Marketeer gaat het jou erom dat jouw doelgroep het proces zó soepel en glimlachend doorloopt dat dit leidt tot het ultieme spotlightmoment: conversie!

Solliciteer

Over deze functie

In een markt die gekenmerkt wordt door innovatie en disruptie, is het voor bedrijven en organisaties een hele kunst om online optimaal vindbaar te zijn. Of eigenlijk: te blíjven, want wat vandaag nieuw is, kan volgende week verouderd zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de concurrentie gehad!

Hier komen jouw regisseurskwaliteiten om de hoek kijken. Dankzij scherp getarget onderzoek, Analytics-research, creatieve A/B-testen en een onstuitbaar enthousiasme weet jij precies wat jouw doelgroep triggert en beweegt. Dus zorg jij continu voor geoptimaliseerde content op de diverse (social media-)kanalen en voor campagnes die echt het verschil maken.

Hoe je dat doet? Je zorgt ervoor dat jouw customer journey is als een film waar jouw doelgroep graag naar kijkt. Eentje die alles heeft en dus een ideale mix is van Owned (SEO, social), Paid (Display, Affiliate, Adwords) en Earned Media (eigen contentplatforms & blogs) enerzijds en mobile, apps en third party platforms anderzijds. En terwijl je daar dan zo zit, zo achter je Real Time Online Performance Dashboard, en je alle data verzamelt en analyseert uit het Data Management Platform, dan vraag je je eigenlijk nog maar één ding af: what’s the next step?

Over jou

Ben jij die T-shaped Online Marketeer die niet vies is van een potje growth hacking? Dan komt het volgende je vast ook wel bekend voor:

 • Je volgde een Marketing-/Communicatie-gerelateerde opleiding
 • Je hebt zo'n vijf jaar ervaring als Online Specialist
 • Je bent ondernemend, flexibel en een ambassadeur van Agile werken
 • Je hebt eerder gewerkt met campagnebudgetten van zo’n 500K+
 • Je werkte eerder bij minimaal één groot A-merk (klant- of bureauzijde)
 • Je hebt gewerkt aan websites met zo'n 250.000 page views per maand
 • Je bent leergierig, volgt graag trainingen/cursussen of vindt het leuk om deze zelf te verzorgen
 • Je bent datagedreven en steeds op zoek naar de laatste ontwikkelingen in de markt
 • CPS, CLV, CES, AI en DMP zijn voor jou meer dan alleen afkortingen

Wat wij bieden

Zoals jij de rode loper uitrolt voor je doelgroep, zo rollen wij hem graag uit voor jou. Want wij zijn blij met jouw specialisme, en daarom verwelkomen we jou graag in ons netwerk met een mooi aanbod:

 • Een startsalaris tussen de € 3.500 en de € 6.000 o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw ervaring)
 •  Uitnodigingen voor vakgerelateerde Brunel-interactives en meet-ups (zodat je kunt sparren over de laatste marketingtrends)
 • Een opleidingsbudget van € 2.500 per jaar om je vakkennis en kunde te optimaliseren (door middel van erkende opleidingen en diverse workshops)
 • Een community met de beste Online Specialisten, waarvan ook jij deel uitmaakt
 • Korting op verzekeringen en een voordelige pensioenpremie
 • Voordelig naar het theater, de bioscoop en de sportschool
 • Een carrièreboost; binnen drie jaar voeg je minimaal drie grote A-merken aan je cv toe!

Over ons

Bij Brunel houden we wel van een beetje ambitie, dat heb je vast al wel door. Dus gaan wij voor groei, en dat betekent dat wij onze professionals graag in contact brengen met de meest toonaangevende en vooruitstrevende bedrijven in ons netwerk. Want wij geloven erin dat als je verschillende expertises met elkaar combineert, je samen kunt streven naar excellentie.

Terwijl jij verschillende industrieën helpt met het realiseren van hun digitale transformatie, krijg je daarbij alle ruimte om het online marketing- en communicatieverkeer van je opdrachtgevers te optimaliseren. En terwijl je dat doet, zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt functioneren en zo het allerbeste uit jezelf kunt halen. Online én offline, want we beginnen natuurlijk met een kennismaking bij ons op kantoor. Solliciteer vandaag; de koffie staat klaar.