Online marketeer

Is online marketing jouw passie? Volg jij altijd de laatste trends in het vakgebied? En ben jij analytisch en altijd gedreven om het maximale resultaat te behalen uit onder andere Google AdWords, display advertising, programmatic marketing of SEO content?

Herken jij je in een van deze onderdelen, of juist allemaal, en zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat je de organisatie meekrijgt en transformeert? Wij zijn op zoek naar deze T-shaped online marketing specialisten die niet op basis van titel maar op basis van passie resultaten weten neer te zetten.

Als online specialist bij Brunel word je op een grote diversiteit aan interim opdrachten bij de top 100 A-merken van Nederland ingezet in een functie zoals online marketeer, product owner, SEO-specialist, SEA-specialist, conversie optimalisatie specialist, customer journey expert, social media manager, UX-designer of visual designer, content manager, data analist of webanalist.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande functies en is digital jouw passie? Werk jij graag in een agile omgeving en ben je altijd op de hoogte van de laatste digital trends? Maak dan snel kennis met een van onze consultants! Wij spreken jou graag!

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

vacatures voor Marketingmanagers en specialisten

    Meer weten over de mogelijkheden als digital interim specialist?

    Maureen Ensink

    Recruitment Consultant Digital Marketing

    m.ensink@brunel.net

    +31 6 30903900