Online marketing vacatures

Bij het horen van termen als organic, hamburgermenu en optimaal bereik denk jij als Online Marketeer niet per se meteen aan een nieuwe culinaire hotspot. Maar je zet wél graag je tanden in het creëren van diverse succesrecepten op basis van SEO, SEA en Adwords. Want ja, ook bij Marketing Specialisten gaat de liefde voor het vak door de (online) maag. En ook voor Marketeers zit het geheim van een optimaal presterende campagne ’m in de mix. Ben jij wel van de proeverijen om zo tot het beste resultaat te komen? Solliciteer op onze Online Marketeer vacature en stel het menu van je Online Marketing-carrière zelf samen!

Online marketing vacatures

Een optimale user experience

Wat je taken en verantwoordelijkheden als Online Marketeer precies zijn en hoe je deze invult, hangt vooral af van de sector waarin je werkzaam bent. Een detacheringsbedrijf streeft op een andere manier naar optimale resultaten dan een opdrachtgever in finance, fashion of food. Toch is er een gemeenschappelijke deler: zorgen voor een zo optimaal mogelijke user experience en voor een goede conversieratio, of dat nu in de vorm van sollicitaties of bestellingen is.

Online marketingstrategie

Een belangrijke pijler voor de invulling van jouw rol als Online Specialist is de online marketingstrategie van je opdrachtgever. Is de bestaande strategie voldoende om op voort te borduren of is er nog flink wat voorbereidend werk aan de winkel? Ook maakt het nogal uit van welke communicatiemiddelen het bedrijf gebruik maakt. Blijkt uit Analytics dat er veel leads voortkomen uit traditionele tools als nieuwsbrieven? Dan biedt e-mail marketing behoorlijk wat kansen. Is gebleken dat er nog weinig onderzocht is op het gebied van online banners en dynamic advertising? Dan ligt de wereld van direct marketing, social media marketing en zoekmachine marketing aan je voeten! En ook als blijkt dat een combinatie van vertrouwde en innovatieve media het beste werkt, dan is dat iets om verder mee aan de slag te gaan. Verandering van spijs doet eten en dus converteren, toch?

Jouw Online Marketing carrière 

Of je nu al ervaren bent als Online Marketing Specialist, Digital Marketeer, SEO/SEA Specialist, Growth Hacker of Online Communicatie Specialist, of je bent je nog aan het oriënteren op het gebied van Internet Marketing, bij Brunel vind je wat je zoekt. Want zoals jij je als (aankomend) Online Specialist gaat verdiepen in online communicatie en marketingtools, verdiepen wij ons in jouw carrière. Niet alleen online trouwens, maar vooral ook offline: wij nodigen je graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor, want wij communiceren maar wat graag met jou over welke tools jij nodig hebt om die Online Marketeer te worden die jij wil zijn.

Een user experience waar je u tegen zegt

Wat ons betreft is niets te gek om ervoor te zorgen dat jij de gebruikers van het platform en/of de website van onze opdrachtgevers een user experience biedt waar je u tegen zegt. Want tevreden gebruikers zorgen voor goede, meetbare resultaten. The proof of the pudding is in the eating… Jamie Oliver heeft tenslotte ook zijn recepten eerst uitvoerig getest voordat hij ze deelde met de wereld.

Dus heb jij advies, training of coaching nodig op het gebied van Affiliate Marketing of bij het opstellen van een strategisch online-marketingplan? Stuur je een team aan van Online Marketeers, freelancers en misschien zelfs Copywriters, en ben je benieuwd hoe je je leidinggevende skills kunt verbeteren? Wil je meer leren over hoe je dashboards instelt en hoe je beter kunt onderhandelen over campagnebudgetten? Of ben je toe aan meer pragmatische kennis over Google Display, doelgroepenonderzoek en targeting, Google Analytics, Google Tag Manager of data-analyse? Wij kijken graag samen met jou naar de finetuning en optimalisatie van jouw Online Marketing-carrière.

Een carrière als Online Marketeer bij Brunel

Dat je werk wil maken van je Online Marketing-carrière, weet je al een tijdje. Zo volgde je een opleiding op hbo- of wo-niveau, waarin Marketing en/of Communicatie een belangrijke component vormden. Daarnaast beschik je over een intrinsieke interesse voor de ontwikkelingen binnen het vak, probeer je graag nieuwe tools en technieken uit en beschik je al over aardig wat voorkennis. Je bent tenslotte ook op deze pagina terechtgekomen!

Naast alle opleidingsmogelijkheden op het gebied van hard skills en workshops op het gebied van soft skills, profiteer je bij Brunel ook van andere leuke extra’s. Denk hierbij aan de interactives die wij regelmatig organiseren voor onze marketing professionals. Tijdens deze meet-ups blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste marketingtrends, maar krijg je ook nog eens de kans om te sparren en te netwerken met vakgenoten.

Een carrière bij Brunel biedt jou de kans om in verschillende keukens te kijken en te proeven. Op dus naar een carrière die ruimte biedt aan een divers smakenpalet, of juist gericht is op het finetunen daarvan. Wat je smaak ook is, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Want de kaart hebben wij, het menu bepaal jij!

Interesse? Bekijk de vacatures!

Online marketing vacatures

Meer weten over de mogelijkheden als Online Marketeer?

Gaby Khan

Recruitment Consultant

+31 6 20 88 44 85

Online Marketeer worden