Een carrière in Digital Marketing Communicatie?

Wil jij bedrijven helpen bij hun digital transformatie? Kan jij als geen ander een visie vertalen naar een online marketingstrategie? Of ben jij een ster in het vertalen van de klantwensen naar een digital product? Weet je alles van UX-design? Ben jij een gedreven growthhacker? Of ben jij een data-driven social media manager?

Oftewel: heb jij een passie voor online en data? Wij hebben verschillende Digital Marketing en Communicatie vacatures voor zowel starters als professionals. Als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière en het je leuk lijkt om bij verschillende opdrachtgevers in de top 100 van Nederlandse bedrijven gedetacheerd te worden, spreken wij jou graag!

Brunel als jouw carrièrepartner?

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. Ook organiseren we meetups met andere interimmers zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Ons netwerk betekent ook dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Bekijk onze marketing specialisaties

 • Communicatie specialisten

  Communicatie specialisten

 • Online marketeers

  Online marketeers

 • Product Owner

  Product Owners

Hoe mooi is het om het verschil te kunnen maken bij verschillende organisaties zodat ze de volgende stap kunnen zetten. Daar ga ik echt van vliegen.

Marieke van der Lek

Vergelijkbare vacatures

  Traineeship Online Marketing

  Traineeship Online Marketing

  Meer weten over de mogelijkheden als digital interim specialist?

  Maureen Ensink

  Recruitment Consultant Digital

  m.ensink@brunel.net

  +31 6 30903900

  ;
  De werkdag van Matthew Rose bij ABN AMRO

  Benieuwd naar de ervaringen van onze specialisten? 

  • Listicle MC Adviseur Marieke

   Employee Journey Expert Marieke

  • Listicle Marketeer Laetitia

   Marketeer Laetitia

  • Werken als interimmer geeft mij de kennis en vrijheid die ik zocht

   Werken als interimmer geeft mij de kennis en vrijheid die ik zocht

  Brunel en de Volvo Ocean Race

  Brunel en de Volvo Ocean Race hebben veel gemeen. Wij delen waarden als teamwork, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Als interim professional streef je naar het beste resultaat voor de Nederlandse top 100 bedrijven net als ons team in de Volvo Ocean Race.

  ;
  Raak geinspireerd door de Volvo Ocean Race

  Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

  Digital Professionals Marketing en Communicatie

  Contact

  Neem contact op met het Digital Marketing & Communicatie team om het te hebben over jouw carriere en de mogelijkheden bij Brunel.

  digital@brunel.net