Een carrière Digital Marketing & Communicatie?

Wil jij bedrijven helpen bij hun digital transformatie? Kan jij als geen ander een visie vertalen naar een online marketingstrategie? Of ben jij een ster in het omzetten van klantwensen naar een digital product? Weet je alles van UX-design? Ben jij een gedreven growthhacker? Of ben jij een data-driven social media manager?

Kort gezegd, heb jij een passie voor online en data? Dan hebben wij de juiste vacature voor jou. Als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière en het je leuk lijkt om bij verschillende opdrachtgevers in de top 100 van Nederlandse bedrijven gedetacheerd te worden, spreken wij jou graag!

Persoonlijke ontwikkeling bij Digital marketing & communicatie

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We begeleiden je bij elke stap zodat jij je kunt ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en we besteden aandacht aan zowel je hard- en soft skills, als aan jouw vitaliteit. Brunel organiseert regelmating meet-ups met andere marketing professionals zodat je kennis up-to-date blijft en je met mede Brunellers kunt sparren. Ons netwerk betekent dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien

Brunel als jouw carrièrepartner

Word jij als digital marketeer gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt de zekerheid van een contract en de vrijheid om je te specialiseren in jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele, als persoonlijke ontwikkeling. Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven binnen de top 100.

Traineeship Online Marketing

Traineeship Online Marketing

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

Digital Professionals Marketing en Communicatie

Contact

Neem contact op met het Digital Marketing & Communicatie team om het te hebben over jouw carriere en de mogelijkheden bij Brunel.

digital@brunel.net