Een carrière Digital Marketing & Communicatie?

Het vakgebied van een Marketeer verandert continu. De buzzwords vliegen je om de oren en de ontwikkeling van technologie en tooling gaat razendsnel. Dus als jij op zoek bent naar een Marketing vacature waarin je steeds weer opnieuw die vertaalslag kunt maken tussen visie en strategie, óf als je juist meer de operationele kant op wil, dan heeft Brunel Marketing & Communicatie je heel wat te bieden. Zo kun je op basis van detachering aan de slag bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, Philips, ENGIE, Achmea en FrieslandCampina kun jij je als medior of (zeer) ervaren expert richten op zaken als digital transformatie, growth hacking, social media campagnes en data-driven analytics.

Bekijk alle marketing vacatures

Wie ben jij?

Jij bent die digital savvy, T-shaped Marketing & Communicatie professional die passie heeft voor online en data. Je bent commercieel, hebt een sterk inlevingsvermogen en weet anderen mee te nemen in je overtuiging.

De werkdag van Matthew Rose bij ABN AMRO

Brunel als jouw carrièrepartner

Als MarCom-professional gedetacheerd worden door Brunel betekent dat jij ervaring kunt opdoen bij diverse bedrijven. De ene keer kan dat op projectbasis zijn, de volgende keer verbind je je voor langere tijd aan een opdrachtgever. Om ervoor te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen, bieden we jou de mogelijkheid om je kennis op peil te houden. Dus wil jij je meer gaan verdiepen in Agile, Artificial Intelligence (AI), Marketing Automation, Brand Management of CRO? Met onze vakspecifieke opleidingen, trainingen, workshops en interactives blijft jouw leercurve onverminderd stijgen.

Interesse? Bekijk onze vacatures!

Bekijk alle marketing vacatures

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

Contact

Neem contact op met het Digital Marketing & Communicatie team om het te hebben over jouw carriere en de mogelijkheden bij Brunel.

Laat je CV achter en wij vinden de perfecte baan voor jou.

Upload je cv