Loopbaanontwikkeling met Brunel

Ontdek jouw mogelijkheden bij Brunel

Naar carrièrekansen Brunel

Investeer in je carrière. In je netwerk. In jezelf.

Waar sta je? Waar wil je heen? Wat wil je bereiken? Je loopbaan staat bij Brunel in het teken van groei. Groeien kan op vele manieren. Denk alleen al aan groeien in kennis, ervaring, professionaliteit en arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen de ontwikkeling die jij wilt realiseren. We bieden je geen standaard opleidingspakket, maar kijken naar een ontwikkelpad dat aansluit bij jouw ambities, ervaring, specifieke kwaliteiten en je persoonlijkheid. Alle opleidingen bij Brunel zijn volgens de laatste trends en technieken.

De praktijk

Als je bij Brunel in dienst komt kun je worden gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers óf aan de slag in een sales- of staffunctie op een van onze eigen Brunel kantoren. Als je wordt gedetacheerd dan sla je het interne introductieprogramma van Brunel over. Je start met een introductieavond.

Introductieprogramma (alleen voor mensen die intern bij Brunel starten)
Met het uitgebreide introductieprogramma van Brunel maak je gelijk een vliegende start. Verschillende trainingen, coaching momenten en toepassingsgerichte opdrachten zorgen ervoor dat je je kennis, inzichten en vaardigheden vergroot. Daarnaast leer je de Brunel organisatie goed kennen en leg jij de basis voor je netwerk door de hele organisatie heen.

Carrière bij Brunel
Na je introductie biedt Brunel je vele ontwikkelmogelijkheden. Samen met HR of jouw consultant bij Brunel bekijk je wat jouw wensen en behoeften zijn. Denk aan vakgerichte trainingen die je helpen je functie nog beter uit te voeren. Maar ook aan trainingen die jou als persoon helpen verder te groeien.

Coaching
Het begeleiden van groei in de vorm van coaching on the job is bij Brunel een continu proces. Pas dan leveren trainingen voor jou het maximale op. Tijdens evaluatiegesprekken staat jouw loopbaanontwikkeling altijd op de agenda.