Automotive Header Desktop

Lina TU Eindhoven/Ecomo-tive

TU/Ecomotive is een studententeam dat jaarlijks een innovatieve elektrische auto bouwt. Ecomotive gelooft dat het productieproces van de huidige consumentenauto op een drastische manier moet worden aangepast. Daarom hebben zij in 2017/2018 een auto gebouwd die schoon is van fabriek tot sloop: Lina. 

 

;
Lina op bezoek bij Brunel

Lina

Lina is ‘s werelds eerste modulaire auto wat betekent dat haar onderdelen uitwisselbaar zijn met die van andere modellen. Daarbij is ze gemaakt van bio-based materialen (zo is de auto voor een groot deel gebouwd met behulp van het plantaardige vlas) die bekende materialen als staal, aluminium en koolstof kunnen vervangen. Hierdoor wordt het productieproces vele malen minder schadelijk dan dat van de auto zoals we die nu kennen. 

Samenwerking met Brunel

Vanuit Brunel Eindhoven focust een team van consultants zich volledig op de automotive branche. Zij binden talentvolle ecomotive engineers aan Brunel die vervolgens aan de slag gaan met innovatieve projecten bij onze opdrachtgevers. Door de samenwerking met LINA steunt Brunel een duurzaam en milieubewust initiatief en wordt tegelijkertijd jong talent de kans geboden zich te ontwikkelen. Beide partijen maken hiermee gebruik van elkaars kwaliteiten wat dit partnership een mooie, toekomstgerichte samenwerking maakt.

Huidige sponsoring & samenwerkingen:

 • www.brunel.nl/nl-nl/carriere/hyperloop-tu-delft

  Hyperloop TU Delft

 • www.brunel.nl/nl-nl/carriere/lina-tu-ecomotive

  LINA TU Eindhoven

 • www.brunel.nl/nl-nl/carriere/solar-boat-twente

  Solar Boat Twente

 • www.brunel.nl/nl-nl/carriere/university-racing-eindhoven

  University Racing Eindhoven

 • www.brunel.nl/nl-nl/carriere/yesdelft

  YESDelft Students