Traineeship Overheidsjurist

Ben jij een ambitieuze WO- of HBO-jurist met een achtergrond in het publiekrecht, privaatrecht en/of het Europees recht? Wil jij werkervaring op doen binnen de overheid en dit combineren met een intensief opleidingsprogramma met persoonlijk ontwikkeltraject? Heb jij 0-3 jaar werkervaring als jurist? En ben jij professioneel, oplossingsgericht, creatief, beleid- en omgevingsgevoelig en flexibel? Kun jij snel schakelen en ben jij overtuigend?

Lees dan snel verder over het Brunel Legal Traineeship Overheidsjurist!

Carriere mogelijkheden

Als Brunel Legal Trainee Overheidsjurist kom je in dienst van Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je gaat direct aan de slag bij een van de opdrachtgevers van Brunel en volgt daarnaast een persoonlijk en intensief opleidingstraject om zo jouw carrière te versnellen. De wisselwerking tussen theorie en praktijk zorgt voor het ideale leerproces.

Sinds augustus vorig jaar werk ik met veel plezier bij Brunel als privacyjurist. Het werk is uitdagend en ik krijg de ruimte mezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen naar eigen keuze.

Boudewijn de Vries, Trainee Legal Overheidsjurist bij Brunel

Training & Begeleiding

Het traineeship biedt jou de mogelijkheid om de door jouw opgedane kennis tijdens je studie in de praktijk te brengen bij een van onze opdrachtgevers binnen de overheid. Gedurende dit traject word je begeleid door een consultant en gecoacht door een senior jurist van Brunel waar je met al jouw vragen terecht kunt.

Opleidingstraject 

Het opleidingstraject bestaat uit een algemeen deel en een persoonlijk traject, ontwikkeld in samenwerking met onze partners binnen de overheid. Het algemene deel is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die vereist zijn voor het goed kunnen functioneren binnen de overheid. Je leert nota’s en regelingen schrijven, in een politieke omgeving bruikbaar juridisch advies geven en pleiten, presenteren en onderhandelen. Je volgt algemeen inhoudelijke trainingen met de andere trainees en individuele trainingen in de richting waarin jij je wilt specialiseren.


Meer lezen over Traineeship Overheidsjurist?

Wil je meer weten over welke carrièremogelijkheden het Traineeship Overheidsjurist jou kan bieden? Boudewijn de vries en Merel Gosselink, beiden Trainee Overheidsjurist, delen hun ervaringen in onderstaande blogs. 

Meer informatie?

Florens Meeuwis

Sourcing Consultant Legal

f.meeuwis@brunel.net

+31 6 21459716

Je Traineeship voorbereiden?

  • De 8 voordelen van een traineeship

    De 8 voordelen van een traineeship

  • De perfecte sollicitatiebrief

    De perfecte sollicitatiebrief

  • Hoe ben jij de beste kandidaat

    Hoe ben jij de beste kandidaat