Overheidsjurist vacatures

Overheidsjuristen adviseren op het gebied van het bestuurs- en privaatrecht. Zij maken bijvoorbeeld besluiten, schrijven beslissingen op bezwaar- en verweerschriften of handelen vraagstukken af met betrekking tot overeenkomsten, aansprakelijkheid, staatssteun en ondernemingsrecht. De taken verschillen per werkplek. Elk juridisch product moet de zwaarste toets kunnen doorstaan en elk advies moet niet alleen juridisch ‘kloppen’, maar ook bruikbaar en begrijpelijk zijn. 

Werk jij graag in een dynamische omgeving, op het snijvlak van recht, politiek en bestuur? Dan biedt Brunel je volop mogelijkheden.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere ministeries, toezichthouders, provincies, waterschappen, gemeenten en ZBO’s. Naast de uitdagende juridische vraagstukken waar jij mee aan de slag kunt, hebben wij veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo kun je aan vaardigheidstrainingen deelnemen en bieden wij je de mogelijkheid om vakinhoudelijke opleidingen te volgen, waaronder een Grotius specialisatieopleiding. Tijdens onze reguliere kennis- en netwerkbijeenkomsten kom je in contact met collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast beschikt Brunel over een vakinhoudelijke database en over social media om kennis met en tussen onze juristen te delen.

Vergelijkbare vacatures

  Meer informatie?

  Alexander van Hussen

  Managing Consultant

  a.van.hussen@brunel.net

  +31 6 10389980

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv