Leergangen Legal

Leergang Omgevingsrecht

Brunel biedt voor juristen met werkervaring binnen het omgevingsrecht de Leergang Omgevingsrecht aan. Met deze Leergang verdiep jij je verder in de ontwikkelingen binnen het omgevingsrecht en zet je de volgende stap in jouw juridische carrière. Je volgt een maatwerkprogramma bestaande uit zowel een intern als een extern deel, dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring. Samen met je Brunel collega's volg je cursussen, interactives en vaardigheidstrainingen. De vakinhoudelijke cursussen worden verzorgd door een gerenomeerd opleidingsinstituut en hebben betrekking op Handhaving en Vergunningen, Wabo, APV, Milieu en Ruimtelijke Ordening, gecombineerd met een passende opdracht via Brunel.

Over de Leergang Omgevingsrecht

Het opleidingsprogramma van Brunel is gericht op verschillende specialismen, er wordt daarom een flexibel opleidingspalet aangeboden die het beste bij jouw wensen past. De opleiding is enerzijds gericht om jou, als jurist, breder inzetbaar te maken en anderszijds gericht op het verdiepen van jouw kennis binnen het Omgevingsrecht. Jouw verwachtingen en wensen met betrekking tot de inhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen zullen voorafgaand aan het diensverband besproken worden. Er wordt vervolgens een concrteet plan gemaakt aan de hand van jouw specialisme welke gedurende je Leergang wordt geëvalueerd en altijd kan worden bijgesteld.

Naast de opleidingen die je volgt bij een gerenomeerd opleidingsinstituut, volg je bij de Brunel Academy vaardigheidstrainingen. In overleg met de opdrachtgever wordt er bepaald welke vaardigheidstrainingen aansluiten op jouw ontwikkelbehoefte. 

Over jou

Ben jij een jurist Omgevingsrecht en wil jij meer weten over bepaalde wetgeving op het gebied van milieu, water, natuurbescherming en ruimtelijke ordening? Heb jij een doel? En wil je hier voor gaan? Dan is de Leergang Omgevingsrecht bestemd voor jou!

Geef samen met Brunel richting aan je toekomst

Word jij als jurist gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt de zekerheid van een vast dienstverband en de vrijheid om je te specialiseren binnen het Omgevingsrecht. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele, als persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie?

Jesper Schildtwacht

mr. Jesper Schildwacht

Managing Consultant Legal

j.schildwacht@brunel.net

+31 20 31 25 934