Leergang Letselschade

Brunel Legal biedt voor specialisten met werkervaring binnen Letselschade de 'Leergang Letselschade' aan. Met deze Leergang leveren we een bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling binnen dit vakgebied. Wij bieden jou een vast dienstverband aan en je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Naast de praktijkervaring die je opdoet volg je een aanvullend opleidingsprogramma. Dit programma is gericht op kennis- en competentieontwikkeling en is in te richten afhankelijk van jouw praktijkervaring. Met elkaar stellen wij jouw persoonlijke Power Plan op!

Samen met Brunel collega’s volg je vakinhoudelijke trainingen, vaardigheidstrainingen, Masterclasses in Letselschade en neem je deel aan onze Community Meet-Ups. Optioneel bieden wij jou de mogelijkheid om de Leergang Licht Letsel te volgen.

Over de Leergang Letselschade

Het opleidingsprogramma is gericht op verschillende specialismen, er wordt daarom een flexibel opleidingspalet aangeboden die het beste bij jouw wensen past. De opleiding is enerzijds gericht om jou, als specialist, breder inzetbaar te maken en anderzijds gericht op het verdiepen van jouw kennis binnen het letselschade vak. Jouw verwachtingen en wensen met betrekking tot de inhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen zullen voorafgaand aan het dienstverband besproken worden. Er wordt vervolgens een concreet Power Plan gemaakt aan de hand van jouw specialisme welke gedurende de leergang wordt geëvalueerd en altijd kan worden bijgesteld.

Naast de vakinhoudelijke opleidingen, volg je bij de Brunel Academy vaardigheidstrainingen. In overleg met de opdrachtgever wordt er bepaald welke vaardigheidstrainingen aansluiten op jouw ontwikkelbehoefte. 

Over jou

Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van Letselschade uitbreiden? Wil jij je ontwikkelen om benadeelden te beschermen door zowel persoonlijke- als maatschappelijke schade die gepaard gaan met letsel? Dan is deze leergang bestemd voor jou. Na het afronden van deze leergang weet jij schadegevallen zo goed mogelijk te regelen!

Geef samen met Brunel richting aan je toekomst

Word jij als jurist gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt de zekerheid van een contract en de vrijheid om je te specialiseren in jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele, als persoonlijke ontwikkeling. 

Ik ben geïnteresseerd

Meer informatie?

mr. Alexander van Hussen

Business Unit Manager

a.van.hussen@brunel.net

+31 6 10389980