Opleidingstraject Achmea Personenschade

In jouw omgeving ben je altijd de helpende hand; je bent openhartig en kan je moeiteloos inleven in een ander. Maar tegelijkertijd denk je rationeel. Je hebt een nuchtere kijk op zaken en laat je niet meeslepen door emoties. Herkenbaar? Help mensen dan écht verder. Stap in het Opleidingstraject Letselschade, en word de helpende hand bij Achmea in Apeldoorn.

Ja, ik heb interesse

Samen met Achmea werken aan goed, beter, best

Achmea wil – net als jij – slachtoffers zo goed mogelijk helpen. Maar tegelijkertijd is het rationele en realistische aspect belangrijk. Onbeperkt uitkeren is uiteraard onmogelijk, en handelen vanuit emotie is zelden goed. Het is dus van belang dat je altijd handelt met de beheersing van schadelast in je achterhoofd. Maar hoe pak je dit het beste aan? Goed nieuws als je hier nog geen antwoord op hebt, want Achmea en Brunel slaan de handen ineen: in het opleidingstraject Achmea Personenschade (APS) leiden wij jou op tot letselschadebehandelaar van de toekomst.

Binnen het opleidingstraject word je, gedurende een periode van 15 maanden, klaargestoomd tot zelfstandig letselschadebehandelaar bij Achmea in Apeldoorn. Door middel van persoonlijke coaching, trainingen met bijbehorende diploma’s en certificaten en door middel van het opdoen van ervaring op de werkvloer. Zodat je continu blijft groeien in je vak, en mensen écht verder kunt helpen. Want bij Achmea gaan ze voor beter, begripvoller en behulpzamer. En dat kan alleen met jouw hulp. Dus ga je voor dit traject? Dan werken jullie samen aan het Achmea van de toekomst.

Het opleidingstraject Personenschade

Je bent er helemaal uit: je gaat voor een carrière als letselschadebehandelaar. Natuurlijk kies je dan voor het APS opleidingstraject. Want daarvan kun je een hoop verwachten. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van je Wft-certificaten (relevante kennis voor de branche), communicatie en competentietrainingen (verbetering van je soft skills) en een leergang licht letsel (nog meer kennis). Die kennis pas je gelijk toe in het MIA-team (Melding, Intake en Aansprakelijkheid) van Achmea - de eerste schakel binnen de APS-keten. Samen met jouw collega’s sta je slachtoffers direct telefonisch te woord. En bepaal je vanaf daar hoe je verder handelt. Kort samengevat ben je verantwoordelijk voor:

  • Het behandelen van letseldossiers van begin tot eind
  • Het beoordelen en beslissen over de inzet van andere schaderegelaars en deskundigen
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met slachtoffers en belanghebbenden
  • Het zo snel mogelijk afwikkelen van dossiers, tegen de juiste schadelast
  • Bereid om naar Apeldoorn te reizen

En na het opleidingstraject? Dan ga je natuurlijk gelijk aan de slag als letselschadebehandelaar bij Achmea. Vanaf dat moment werk jij zelfstandig aan je cases.

Opleidingstraject Achmea Personenschade

De voordelen op een rij

Je doorloopt het traject bij Achmea, maar je treedt in dienst Brunel. Daarom krijg je vanaf dag één gewoon een contract. Met een vast salaris, want zekerheid is ook wat waard. En omdat het wel zo overzichtelijk is, nog even de voordelen op een rij:

  • Je start met een bruto maandsalaris van €2.600 o.b.v. 40 uur
  • Je behaalt (relevante) certificaten op onze kosten
  • Je doet direct ervaring op bij een grote verzekeraar
  • Je bent verzekerd van een carrière als letselschadebehandelaar bij Achmea

En we vragen ook wat van jou. Los van jouw wilde enthousiasme, je schitterende competenties en je assertieve, besluitvaardige mentaliteit, vragen we slechts twee dingen: een hbo-diploma en gezonde ambitie. Valt mee, toch? Dus heb jij het in je, wil je je storten op de verzekeringswereld en deins je niet terug voor een intensief traject? Reageer dan direct.