Opleidingstraject Achmea Personenschade

Mensen helpen is wat jij het liefste doet. Vandaar ook je interesse in het letselschadevak en je wens om je hier verder in te verdiepen. Maar hoe doe je dat en waar begin je eigenlijk aan? Als antwoord op deze vraag heeft Brunel samen met Achmea (Apeldoorn) het opleidingstraject Achmea Personenschade ontwikkeld! Of je nu aan het begin van je carrière staat, al een tijdje aan het werk bent of er even tussenuit bent geweest, tijdens dit Traineeship word jij in vijftien maanden klaargestoomd tot een zelfstandig Letselschadebehandelaar. De eerste groep trainees zijn gestart!

Eerstvolgende startmogelijkheid: Q1 2022.

Meld je aan! Ervaren Letselschadejurist? Klik hier!

Carrière maken met het Traineeship Achmea Personenschade

Brunel stoomt jou klaar voor een carrière bij Achmea. Tijdens dit unieke opleidingstraject volg je via Brunel diverse vakgerichte cursussen/trainingen waarbij je ook de nodige certificaten behaalt. Daarnaast besteed je ook aandacht aan de ontwikkeling van je softskills. Ook breng je jouw kennis al snel in praktijk, en wel bij Achmea in Apeldoorn. Goede begeleiding, coaching en training van zowel Achmea als Brunel zorgen ervoor dat jij het optimale uit dit traject haalt. Hiervoor bieden we jou een uitgebreid opleidingspalet aan dat aansluit op jouw specialismen, wensen en talent.

Trainingen en begeleiding tijdens het Traineeship Achmea Personenschade

Je wordt on-the-job begeleid door je collega’s van het Achmea Schaderegeling Licht Letsel-team. Daarnaast verzorgt Brunel een aanvullend opleidingsprogramma, gericht op kennis- en competentieontwikkeling en volledig naar eigen wens in te richten. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen Achmea Personenschade eruit gaat zien. Brunel adviseert hierbij en helpt je bij het bereiken van je goals.

Opleidingstraject Achmea Personenschade

Jouw ontwikkelpad bij Achmea in Apeldoorn

Je gaat al vrijwel meteen aan de slag bij Team Schaderegeling Licht Letsel in Apeldoorn. Dit team vervult een strategische positie binnen de organisatie, want samen met jouw collega’s ben jij de eerste schakel in de keten van Achmea Personenschade. Zodra je er klaar voor bent, verzorg je de volledige intake met de slachtoffers. Schat je in dat de claim binnen 6 maanden is afgehandeld dan verwerk je hem zelf van A tot Z. Zijn de claims zwaarder, dan verwerk je hem zelf van A tot Z. Zijn de claims zwaarder, dan leg je ze neer bij het juiste gespecialiseerde team binnen Achmea. Na verloop van tijd behandel je de dossiers op licht letsel geheel zelfstandig.

De voordelen van het Traineeship Achmea Personenschade

Je doorloopt het traject bij Achmea in Apeldoorn, maar je komt in eerste instantie bij ons in dienst. Daarom krijg je vanaf dag één gewoon een contract van Brunel. Met een vast salaris, want zekerheid is ook wat waard. En omdat het wel zo overzichtelijk is, nog even de voordelen op een rij:

 • Je start met een bruto maandsalaris van € 2.600,- op basis van 40 uur
 • Je behaalt diverse relevante certificaten op onze kosten
 • Je doet direct ervaring op bij een grote verzekeraar
 • Je bent verzekerd van een carrière als Letselschadebehandelaar bij Achmea, want na afloop van het Traineeship treed je er in dienst!

Solliciteren als Achmea Personenschade Trainee

En we vragen ook wat van jou. Los van jouw aanstekelijke enthousiasme, je schitterende competenties en je assertieve, besluitvaardige mentaliteit, herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt (bijna) je hbo- of wo-diploma op zak
 • Je bent empathisch en ambitieus
 • Je kunt je voorkeur voor dit Traineeship goed onderbouwen
 • Je houdt van afwisseling in je werk en deinst niet terug voor een goede onderhandeling
 • Je behoudt het overzicht wanneer je onder (tijds)druk staat

Dus heb jij het bovenstaande in je, wil je je storten op de verzekeringswereld bij Achmea Personenschade en deins je niet terug voor een uitdagende nieuwe stap in je carrière? Reageer dan direct. Heb je al enige ervaring in het vakgebied? Reageer dan als Letselschadebehandelaar!

Enthousiast? Zo werkt de procedure:

 1. Je meldt je aan voor het Traineeship
 2. Kennismakingsgesprek met onze Consultant
 3. Online Big 5-persoonlijkheidstest: Na de Big 5-persoonlijkheids- en vaardigheidsanalyse weet je             waar je kracht ligt en waarin je nog kunt groeien. Handig voor ons, maar zeker ook voor jezelf!
 4. Tweede gesprek, met onze Consultant en eventueel onze HR Adviseur
 5. Klikgesprek bij Achmea Personenschade Apeldoorn
 6. Contractondertekening!

Startdatum Traineeship

De eerstvolgende startdatum voor dit Traineeship is in Q1 2022.

Meer informatie? Neem contact op met:

Manon Koning

Consultant Legal

+31 683198127