Opleiding Achmea Personenschade

Mensen helpen, dat is wat jij het liefste doet. Je hebt interesse in het letselschadevak en je wilt je hier graag meer in verdiepen. Maar waar begin je dan? Als antwoord op jouw vraag hebben wij, samen met Achmea, een opleidingstraject personenschade ontwikkeld.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, al een tijdje aan het werk bent of er even tussenuit bent geweest. Welke achtergrond je ook hebt, tijdens het opleidingstraject van Achmea, welke in Apeldoorn plaatsvindt, word je binnen vijftien maanden klaargestoomd tot een zelfstandig letselschadebehandelaar.

Oktober 2020 start er een nieuwe klas. Meld je vast aan

Ja, ik heb interesse

Het opleidingstraject: Achmea Personenschade

Met het opleidingsproject van Achmea volg je via Brunel cursussen waarbij je de nodige certificaten behaalt. Goede begeleiding, coaching en training van zowel Achmea als Brunel zorgen ervoor dat jij het optimale uit het traject kunt halen.

Brunel stoomt jou klaar voor een carrière bij Achmea. Er wordt aan de hand van jouw specialismen een uitgebreid opleidingspalet aangeboden die het beste bij jouw wensen en talent past. Je wordt opgeleid in jouw vakgebied en volgt cursussen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingstraject Achmea Personenschade

Brunel als jouw carrièrepartner

Brunel is partner van Achmea in dit opleidingstraject. Je komt bij Brunel in dienst en gaat meteen fulltime aan de slag bij Achmea in Apeldoorn. Je wordt on the job begeleid door Achmea collega’s in het team Melding, Intake en Aansprakelijkheid (MIA). Na het doorlopen van het opleidingstraject maak je de overstap naar Achmea. Bij Brunel heb je niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière!

Naast de praktijkervaring die je opdoet bij Achmea Personenschade, verzorgt Brunel een aanvullend opleidingsprogramma. Dit programma is gericht op kennis- en competentieontwikkeling en volledig naar eigen wensen in te richten. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen Achmea Personenschade eruit gaat zien. Brunel geeft advies en helpt je bij het bereiken van je goals.

Vrijblijvend advies? We helpen je graag verder.

mr. Manon Koning

Consultant Legal

+31 683198127