Letselschade leerweg traineeship legal

Leergang Letselschade

Sta jij aan het begin van je carriere als jurist? Heb jij werkervaring opgedaan bij een verzekeraar, of heb je ervaring binnen schadebehandelingen en ben je klaar voor de volgende stap in je carriere? Brunel biedt voor gedreven professionals een Letselschade Traineeship aan waarin jij je kunt verder ontwikkelen binnen het letselschade vak. Samen met je Brunel collega's volg je cursussen, interactives en vaardigheidstrainingen.

Over de Leergang Letselschade

Het opleidingsprogramma van Brunel is gericht om jou snel en goed in te laten stromen bij landelijke spelers in het letselschade vak. Je komt vast bij Brunel in dienst en je wordt vanaf de start tewerkgesteld bij een van onze klanten. Naast de praktijkervaring die je opdoet, volg je een aanvullend opleidingsprogramma. Dit programma binnen het letsel traineeship is gericht op kennis- en competentieontwikkeling. De duur en inhoud is in overleg in te richten. Daarnaast wordt het tijdspad met ontwikkelstappen geformuleerd conform de Wet WAADI. 

Het opleidingsprogramma bestaat uit een opleiding bij de Brunel Academy, WFT Basis, WFT Schade Particulier en optioneel de Leergang Licht Letsel. 

Meer informatie?

Alexander van Hussen

Managing Consultant

a.van.hussen@brunel.net

+31 6 10389980