Wil jij een carrière met juridische impact?

Bij Brunel Legal heb jij als jurist de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers, zowel binnen de (Rijks-)overheid en de non-profitsector als in het bedrijfsleven.
Of je voorkeur nu uitgaat naar korte interim-projecten of een langdurig dienstverband bij dezelfde opdrachtgever, samen zorgen we ervoor dat jij als ambitieuze jurist, legal trainee of overheidsjurist kunt blijven uitblinken in je vak. Van junior via medior tot senior, wij faciliteren jouw loopbaan als juridisch professional!

Wet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig, en de dynamische actualiteit van vandaag kan volgende week al achterhaald zijn. Door middel van een opleidingsprogramma op maat zorgen we er samen voor dat jouw kennis up-to-date blijft en jouw adviezen altijd compliant zijn. Het opleidingsprogramma bevat zowel collectieve als individuele componenten. Dat betekent dat je de zelfstudie van vakinhoudelijke leergangen combineert met vaardigheidstrainingen en kennisbijeenkomsten waar je de gelegenheid hebt om te sparren met vakgenoten.

Word jij als jurist gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt dan de zekerheid van een contract en de vrijheid om je te specialiseren in jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen met tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals. Wij bieden je de afwisseling, diversiteit en flexibiliteit die je ambieert, en dit alles met de zekerheid van een langdurig dienstverband bij Brunel Legal. Ben je ZZP’er? Ook voor freelancers zijn er bij ons volop mogelijkheden!

Daarnaast organiseert Brunel Legal regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten zodat Brunel-juristen hun kennis en ervaring in een informele setting met elkaar kunnen delen. Denk hierbij aan zomer- en winterborrels, interactives en culinaire events. Ben jij klaar voor een carrière met juridische impact? Dan is Brunel Legal jouw carrièrepartner. 

Brunel als jouw carrièrepartner?

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. Ook organiseren we meetups met andere interimmers zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Ons netwerk betekent ook dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Bekijk onze Legal specialisaties

  • Bedrijfsjurist

    Bedrijfsjurist

  • Leergangen

    Leergangen

  • Overheidsjurist

    Overheidsjurist

Ik vind het leuk om steeds opnieuw te moeten beginnen. Zo kom ik veel mensen tegen en leer ik het meest.

Christie Berkovic, Juridisch adviseur claimbehandeling en bestuursrecht

Traineeship Overheidsjurist

Traineeship Overheidsjurist

;
Start ook jouw carrière bij Brunel

Brunel en de Volvo Ocean Race

Brunel en de Volvo Ocean Race hebben veel gemeen. Wij delen waarden als teamwork, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Als interim professional streef je naar het beste resultaat voor de Nederlandse top 100 bedrijven net als ons team in de Volvo Ocean Race.

;
Raak geinspireerd door de Volvo Ocean Race

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

Alexander van Hussen

Managing Consultant

a.van.hussen@brunel.net

+31 6 10389980

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Like it? Share it!