Wil jij een carrière met juridische impact?

Bij Brunel Legal heb jij als jurist de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers, zowel binnen de (Rijks-)overheid, de non-profitsector, als in het bedrijfsleven. 

Of je voorkeur nu uitgaat naar korte interim-projecten of juist een langdurig dienstverband bij dezelfde opdrachtgever. Samen zorgen we ervoor dat jij als ambitieuze jurist, legal trainee of overheidsjurist kunt blijven uitblinken in je vak! Van junior naar medior tot senior, wij faciliteren jouw loopbaan als juridisch professional. 

Wet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig en de dynamische actualiteit van vandaag kan volgende week al achterhaald zijn. Door jou een opleidingsprogramma op maat  aan te bieden zorgen we er samen voor dat jouw kennis up-to-date blijft en je adviezen altijd compliant zijn. Het opleidingsprogramma bevat zowel collectieve als individuele componenten. Dit betekent dat je de zelfstudie combineert met vakinhoudelijke leergangen, vaardigheidstrainingen en kennisbijeenkomsten waar je de gelegenheid hebt om te sparren met vakgenoten.

Bekijk onze Legal specialisaties

 • Bedrijfsjurist

  Bedrijfsjurist

 • Overheidsjurist

  Overheidsjurist

 • Leergang Letselschade

  Leergang Letselschade

 • Leergang Omgevingsrecht

  Leergang Omgevingsrecht

Brunel als jouw carrièrepartner?

Word jij als jurist gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt de zekerheid van een contract en de vrijheid om je te specialiseren in jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele, als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen met opdrachtgevers van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals.

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en we besteden aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. We bieden je de afwisseling, diversiteit en flexibiliteit die je ambieert, en dit alles met de zekerheid van een langdurig dienstverband. Ben je ZZP’er? Ook voor freelancers zijn er bij ons volop mogelijkheden.

Brunel organiseert regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten zodat jij, als Brunel-jurist, kennis en ervaring kunt delen met anderen in een informele setting. Denk hierbij aan zomer- en winterborrels, interactives en culinaire events. Ons netwerk betekent dat je nooit zonder opdracht zit. Ben jij klaar voor een carrière met juridische impact? Dan zijn wij jouw carrièrepartner!

;
Start ook jouw carrière bij Brunel
Traineeship Overheidsjurist

Traineeship Overheidsjurist

Brunel en de Volvo Ocean Race

Brunel en de Volvo Ocean Race hebben veel gemeen. Wij delen waarden als teamwork, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Als interim professional streef je naar het beste resultaat voor de Nederlandse top 100 bedrijven net als ons team in de Volvo Ocean Race.

;
Raak geinspireerd door de Volvo Ocean Race

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

Alexander van Hussen

Managing Consultant

a.van.hussen@brunel.net

+31 6 10389980

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Like it? Share it!