Een carrière met impact als Juridisch Professional

Duiken in complexe juridische vraagstukken, net zolang tot je álle antwoorden hebt. Als Jurist gaan jouw cases niet over een nacht ijs. Die vereisen zware inspanning, discipline en een uiterst kritische blik. Je moet en zal slagen. Regelmatig moet je daarvoor zelfs hard op je strepen staan. Voor je juridische carrière geldt eigenlijk hetzelfde. De juridische sector is tenslotte altijd in beweging. Dat vereist scherpte op je de actualiteit van je juridische kennis.

Als Jurist bij Brunel neem je het recht grotendeels in eigen hand. Je kiest voor een leergang of voor interim opdrachten. Je treedt in dienst bij Brunel Legal of werkt als ZZP’er. Je begint bij de overheid of bij een corporate. Opties te over! En iedere optie biedt je voordelen. Welke keuzes je namelijk ook maakt, je bouwt met alle opties aan je Legal-carrière bij Brunel. Een carrière waarin jij jezelf voortdurend ontwikkelt. Een carrière met impact.

Bekijk hier alle Juridische vacatures

Juridische Leergangen

Wie ruim drie jaar ervaring heeft en zich verder in stof wil verdiepen kiest het beste voor een juridische Leergang. Een opleidingstraject waarbij je werkt én bijleert tegelijkertijd; volledig afgestemd op jouw juridische specialisme. Ontdek welke Leergang bij jou past.

Wel ambitie, maar onvoldoende ervaring? Beklim de carrièreladder als Juridisch Professional bij Brunel. Scan snel door!

Carrièremogelijkheden als Jurist bij Brunel Legal

Als je ergens zeker van bent, is het wel dat je wil excelleren in je vak als Jurist. Je bent een juridisch professional met kennis van zaken, en wil die alleen maar meer vergroten. Bovendien wil je jouw kennis toepassen op een manier die bij jou past. Hoe je dit vormgeeft bij Brunel Legal ligt daarom in jouw handen. Worden het interim juridische opdrachten bij de (Rijks)overheid, of in het bedrijfsleven? Bekijk de pagina’s.

Opklimmen als Juridisch Professional 

Iedere ervaren Jurist is ooit onderaan begonnen en heeft het vak geleerd door bijvoorbeeld een Master in de Rechten of HBO Rechten. Als Junior Jurist, als ondersteunend Juridisch professional of als Legal Trainee, bijvoorbeeld. Sta jij aan het begin van jouw juridische carrière? Ook voor jou zijn er passende Legal-opdrachten op maat. Doe je graag gelijk meer specifieke kennis op, overweeg dan een Traineeship. Of volg losse cursussen naast je interim opdrachten bij bedrijven. Bij Brunel Legal klim je in een rap tempo op tot de Jurist die jij wil zijn.

 

Traineeship Overheidsjurist

Opleiding Achmea personenschade

Start ook jouw carrière bij Brunel Legal

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

mr. Alexander van Hussen

Business Unit Manager

+31 6 10389980