Juridische vacatures: een carrière met impact

Wet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig en de dynamische actualiteit van vandaag kan volgende week al achterhaald zijn. Ben jij jurist en wil je de volgende stap zetten in je carrière? Dan kun je bij ons terecht voor uiteenlopende juridische vacatures en opleidingsprogramma’s. Bij Brunel staat jouw ontwikkeling altijd centraal!

Wij bieden je de afwisseling, diversiteit en flexibiliteit die je ambieert, en dit alles met de zekerheid van een vast dienstverband bij Brunel Legal. Ben je freelancer of ZZP'er? Dan bieden wij ook volop mogelijkheden.

Leergangen in de rechten

Carrièremogelijkheden in de juridische sector

Bij Brunel heb jij als jurist de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers. Wij bieden korte of lange interim-opdrachten aan, altijd gecombineerd met een vast dienstverband bij Brunel. Dit biedt jou als jurist de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de (Rijks)overheid en het bedrijfsleven. Samen zorgen wij ervoor dat jij als ambitieuze jurist kunt blijven uitblinken in je vak! Van junior naar medior tot senior, wij faciliteren jouw loopbaan als juridisch professional.

Juridische opleidingsmogelijkheden

Door jou een opleidingsprogramma op maat aan te bieden zorgen we er samen voor dat jouw kennis up-to-date blijft en je adviezen altijd compliant zijn. Het opleidingsprogramma bestaat zowel uit collectieve als individuele onderdelen. Dit betekent dat je de zelfstudie combineert met vakinhoudelijke opleidingen, vaardigheidstrainingen en kennisbijeenkomsten waar je de gelegenheid hebt om te sparren met jouw Brunel Legal collega's.

Traineeship Overheidsjurist Legal
Traineeship Overheidsjurist

Traineeship Overheidsjurist

Opleiding Achmea Personenschade

Opleiding Achmea personenschade

Brunel als jouw carrièrepartner

Word jij als jurist gedetacheerd door Brunel, dan treed je bij ons in dienst. Je hebt de zekerheid van een vast dienstverband en de vrijheid om je te specialiseren in jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Brunel Legal werkt samen met verschillende opdrachtgevers, deze variëren van de (Rijks)overheid tot de top-500 van het bedrijfsleven.

Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills, als aan jouw vitaliteit. Er wordt met regelmaat meet-ups georganiseerd zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren.

Wil jij een carrière in de juridische sector? Bekijk dan hier onze juridische vacatures.

Bekijk de juridische vacatures

Vrijblijvend advies over jouw carrière? We helpen je graag.

mr. Alexander van Hussen

Business Unit Manager

a.van.hussen@brunel.net

+31 6 10389980

Like it? Share it!