Onderhoud en beheer computersystemen bij Brunel

‘Het systeem ligt eruit’, zodra je deze zin hoort, weet je dat jij een drukke dag gaat krijgen. Zonder werkend systeem kunnen medewerkers niet meer bij hun documenten, zijn applicaties offline of worden e-mails niet verstuurd. Daarmee ligt in potentie een complete organisatie stil. Jij hebt samen met je collega Systeembeheerders de grote verantwoordelijkheid dat dit niet gebeurd of snel wordt opgelost zodat iedereen z’n werk kan doen.

Het werk als Systeembeheerder bij Brunel

Als systeembeheerder ga je planmatig en gestructureerd te werk om in het beheer en onderhoud van de systemen bij onze opdrachtgevers te voorzien. Dagelijks monitor jij de draaiende systemen zodat je problemen tijdig signaleert en voorkomt. Je ondersteunt collega’s door hun problemen en wensen op het gebied van IT-systemen in kaart te brengen, deze informatie te analyseren en vervolgens te zorgen voor passende oplossingen.

In dienst bij Brunel heb je vele mogelijkheden op het gebied van systeembeheer omdat je je werkzaamheden uitvoert bij onze opdrachtgevers. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in diverse branches en bij zowel de grootste organisaties in Nederland (bijvoorbeeld KPN, Philips, Thales, het bankwezen of overheidsinstanties) als bij kleinere bedrijven. Je start bij Brunel met een opdracht die bij je past en die bijdraagt aan de volgende stap in je carrière. Afhankelijk van jouw ervaring start je in een ondersteunende functie of begin je in een medior of senior rol met meer verantwoordelijkheden.Bekijk onze vacatures voor Systeembeheerders en ontdek jouw mogelijkheden.

Solliciteer hier

Klaar voor een nieuwe uitdaging als systeembeheerder? Stuur ons een open sollicitatie.

Solliciteer hier

Ontwikkel je als Systeembeheerder

Treedt je bij Brunel in dienst dan bekijk je samen met een persoonlijke Consultant en een HR-Consultant wat voor werk goed aansluit op de carrière die jij voor ogen hebt. Hoe we dat doen? Samen met jou bespreken we jouw ervaring, opleiding, voorkeuren en ambitie. Op basis hiervan bepalen we wat voor jou een passende eerste opdracht en opdrachtgever is. Door jouw ambitie en kwaliteiten te kennen, kunnen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen. Dit plan richt zich op het behalen van jouw doelen doordat je in volgende opdrachten de benodigde ervaring bij de juiste opdrachtgevers opdoet en door middel van training en opleiding je kennis en softskills naar het volgende niveau ontwikkelt. Dat de mate van gewenste groei en ambitie sterk verschilt tussen junior en senior Systeembeheerders begrijpen wij en daarom wordt dit ontwikkelplan voor jou op maat gemaakt. 

Gecertificeerde Systeembeheerders en softskills trainingen

Als Bruneller heb je de mogelijkheid om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te ontwikkelen. Zo krijg je toegang tot diverse in-house trainingen waarmee je je softskills ontwikkelt. Dit helpt je bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Denk hierbij aan een training gesprekstechnieken die helpt bij het uitvragen van problemen en/of wensen van collega’s of aan een Scrum training waarmee je jouw werkzaamheden ook bij Agile ingerichte organisaties kunt uitvoeren.

Op het gebied van kennisinhoudelijke ontwikkeling biedt is het mogelijk om belangrijke certificering te behalen. Afhankelijk van een junior-, medior- of seniorfunctie kun je denken aan:

VMWare 5.5 VCP MCSA 2008/2012
MCSE 08/12 ITIL V3

Met het behalen van certificering vergroot je jouw carrièremogelijkheden, toon je aan met de laatste nieuwe technologieën te kunnen werken en ben jij in staat je werk op een hoger niveau uit te voeren.

Jouw Systeembeheercollega's bij Brunel

Brunel vindt het belangrijk dat je ook de mogelijkheid hebt om je Brunel-collega’s te leren kennen. Naast het persoonlijke aspect is het natuurlijk ook interessant om over hun ervaringen en uitdagingen bij andere opdrachtgevers te horen. Daarom organiseren wij jaarlijks de Zomer- en Winterfeesten waar je met je mede-systeembeheerders kunt eten en een borrel kunt drinken. Op inhoudelijk gebied organiseren we Brunel Interactives. Op deze avonden kun je met collega’s sparren over je werkzaamheden, de ins & outs van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Systeembeheer of luister je naar het verhaal van een interessante spreker.

Wil jij als Systeembeheerder aan de slag gaan bij Brunel? Bekijk dan de Systeembeheervacatures.

Wil jij meer weten over wat Brunel voor jouw carriere in Systeembeheer kan betekenen? Stel je vragen aan:

Vanessa Chan

Senior Sourcing Consultant

v.chan@brunel.net

+31 (0)6 539 459 34