Network & system engineer carrière

Ben jij een netwerk- en/of systeemspecialist? Dan krijg jij via Brunel de kans die ervaring in te zetten bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat kan als storage-beheerder of virtualisatiespecialist op het gebied van Linux, Unix of Windows. Óf juist als specialist op netwerkgebied met o.a. Cisco en Juniper ervaring. Maar ook als je bent gespecialiseerd in design, deployment of beheer; bij ons kun je de volgende stappen in je carrière zetten.

Wij bieden zowel ervaren als startende network engineers en system engineers uitgebreide mogelijkheden bij interessante organisaties. Je doet verantwoordelijk en afwisselend werk bij bedrijven als KPN, Philips, Thales of binnen overheidsland. Nadat je een periode bij het ene bedrijf hebt gewerkt, wacht weer een project bij een andere aansprekende organisatie. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op in verschillende IT-omgevingen. Bij ons bepaal je zelf hoe jouw loopbaan eruit ziet. Wij begeleiden jou gedurende het gehele traject en ondersteunen je op het gebied van opleiding, training en certificering.

 

Altijd de nieuwste network & system engineer vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze Job Alert Netwerk, Systemen, Telefonie & Hardware

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Vergelijkbare vacatures

  Meer informatie?

  VC

  Vanessa Chan

  Senior Sourcing Consultant

  v.chan@brunel.net

  +31 (0)6 539 459 34

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv