Traineeship Software Engineering

Ons vernieuwde Software programma is van start gegaan. Ben jij toch op zoek naar een ander traineeship? Kijk dan op de pagina voor het traineeship java of het traineeship .NET.

Beschik jij over de benodigde kennis om een applicatie ontwikkelen? Breng jouw kennis dan nu in de praktijk en ontwikkel je skills als Software trainee bij Brunel. Bij het traineeship Software Engineering ontwikkel je van scratch een applicatie in teamverband en doe je ervaring op bij een van onze opdrachtgevers. Ben jij klaar om je carriere als Software Engineer te beginnen bij Brunel? Meld je dan nu aan voor het traineeship Software Engineering. 

Solliciteer hier!

Verwachte startdatum voor dit Traineeship: medio juni. Het sollicitatieproces hiervoor loopt gewoon door; gesprekken vinden digitaal plaats.  

Het traineeship

Om als startende Software Engineer uit te groeien tot een specialist is het belangrijk om je op meerdere gebieden te ontwikkelen. Tijdens je opleiding heb je veel kennis opgedaan over het vak, maar nu is het tijd om die bij een bedrijf in de praktijk te brengen. Brunel biedt je de mogelijkheid om als trainee ervaring op te doen bij een van onze opdrachtgevers. Gedurende het traineeship wordt je goed begeleid door een consultant en wordt er volgens ons buddysysteem een ervaren Software Specialist van Brunel aan jou gekoppeld. Met hen bespreek je je voortgang, zaken waar je tegen aanloopt en kun je sparren over technische uitdagingen.

Software Engineer in de financiële dienstverlening

Over jou

Jij staat aan het begin van je carriere en vind het leuk om samen met je collega's te werken aan gave projecten. Je bent communicatief vaardig en werkt graag toe naar een oplossing waar collega's of opdrachtgevers mee verder kunnen. Met een hbo- of wo -opleiding op het gebied van Software Engineering en de ambitie om je verder te ontwikkelen ben jij geknipt voor dit traineeship. Benut jij de kans om jezelf tot specialist te ontwikkelen? Solliciteer dan via onderstaande button!

Opleiding & training

Gedurende het traineeship Software Engineering krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen. Met het volgen vanvakinhoudelijke trainingen specialiseer jij je in Java of .NET en behaal je de titel OCP of MCSD. Daarnaast behaal je certificeringen op het gebied van ITIL, BiSL en Scrum welke een vereiste zijn om aan de slag te kunnen gaan bij vele grote organisaties Tot slot is het ook van belang om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Door je softskills naar een hoger niveau te brengen achterhaal jij de behoefte van opdrachtgevers met gemak en ben je in staat hun wensen door te vertalen naar een eindproduct. Deze trainingen zullen vanuit Brunel worden verzorgd door specialisten. 

Software Engineer ontwikkelt haarzelf

Het programma voor Software Engineers

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het ontwikkelen van een werkende applicatie van scratch in teamverband
  • Je behaalt certificering en krijgt de titel MCSD of OCP
  • Je doet ervaring op met Scrum 
  • Interactieve bijeenkomsten met Software Community
  • Werkervaring opdoen bij je opdrachtgever
  • Teamuitje

De Brunel Software Community

Als trainee wordt je onderdeel van de Brunel Software Community en bouw je een groot netwerk op van specialisten uit het vak. De groep bestaat uit zowel minder ervaren als senior Software Ontwikkelaars. Deze groep komt regelmatig bij elkaar om vakinhoudelijke ideeen uit te wisselen, te gamen of gewoon voor de gezelligheid. Lijkt het je leuk om hier eens bij aan te haken? Neem dan contact op met onderstaande recruiter.

Meer informatie?

Ralph Janssen

Recruiter

+31620620021