Traineeship Business & IT

Je hebt alle kennis om aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf en wil graag ervaring opdoen om volledig zelfstandig een functie te vervullen. Herkenbaar? Brunel biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol als Functioneel Beheerder, Data Analist of wellicht Run-specialist. Het traineeship Business & IT combineert goede begeleiding, soft skills trainingen en een vakgerichte opleiding. Je behaalt zo de noodzakelijke certificeringen met de mogelijkheid om bij aansprekende opdrachtgevers je eerste stappen op de werkvloer te zetten.

Het traineeship

Gedurende een jaar leer jij de kneepjes van het vak. Dit doe je door aan de slag te gaan op een IT-afdeling bij een van onze opdrachtgevers. Vanuit Brunel word je doorlopend goed begeleid door zowel jouw eigen IT-consultant als een HR-consultant met wie je wekelijks contact hebt om je ervaringen en voortgang te bespreken. Zo kunnen we voor jou het optimale ontwikkelingsplan opstellen bestaande uit zowel vakinhoudelijke als soft skills trainingen waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. In onderstaande blog lees je over de ervaringen van Danique Konings, een van de Business & IT trainees.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is opgebouwd uit vier kwartalen waarin je je door middel van training en het behalen van certificering ontwikkelt op het gebied van IT- kennis, maar ook op het gebied van soft skills die je in iedere organisatie goed kunt gebruiken. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en wensen bepalen we samen welke richting je op gaat. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

BiSL foundation Scrum DASA DevOps
ITIL V3 Foundation Stakeholdermanagement Teamuitje
Basis SQL Culture Awareness Basis UML
Lean Orange Belt    

Contact

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over het traineeship of wil je graag meer weten over jouw mogelijkheden bij Brunel? Neem dan even contact op met Michiel Smits.

Michiel Smits

Talent Scout

m.smits@brunel.net

+31 6 22458465

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar IT-talent. Stuur ons een open sollicitatie

Upload je cv

De ervaringen van IT-collega's bij Brunel