Het IT Talent Programme

Je hebt alle kennis om aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf en wil graag ervaring opdoen om volledig zelfstandig een functie te vervullen. Herkenbaar? Brunel biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol als functioneel beheerder, Data Analist of wellicht Business Analist. Het IT Talent Programme combineert goede begeleiding, soft skills trainingen en een vakgerichte opleiding. Je behaalt zo de noodzakelijke certificeringen met de mogelijkheid om bij aansprekende opdrachtgevers je eerste stappen op de werkvloer te zetten.

Solliciteer hier!

Verwachte startdatum voor dit Traineeship: medio juni. Het sollicitatieproces hiervoor loopt gewoon door; gesprekken vinden digitaal plaats.  

Ontwikkeling en coaching

Gedurende een jaar leer jij de kneepjes van het vak. Dit doe je door aan de slag te gaan op een IT-afdeling bij een van onze opdrachtgevers. Vanuit Brunel word je doorlopend goed begeleid door zowel jouw eigen IT-consultant als een HR-consultant met wie je regelmatig contact hebt om je ervaringen en voortgang te bespreken. Zo kunnen we voor jou het optimale ontwikkelingsplan opstellen bestaande uit zowel vakinhoudelijke als soft skills trainingen waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. In onderstaande blog lees je over de ervaringen van Development Engineer Danique Konings, een van de starters in het IT Talent Programme.

Development Engineer in een Scrum team bij ABN AMRO

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is opgebouwd uit vier kwartalen waarin je je door middel van training en het behalen van certificering ontwikkelt op het gebied van IT- kennis, maar ook op het gebied van soft skills die je in iedere organisatie goed kunt gebruiken. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en wensen bepalen we samen welke richting je op gaat. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Scrum DASA DevOps                  Teamuitje
ITIL V3 Foundation Stakeholder management  
Culture Awareness 


   

Contact

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over het IT Talent Programme of wil je graag meer weten over jouw mogelijkheden bij Brunel? Neem dan even contact op met Anne Jan Dragt.

Anne Jan Dragt

Consultant IT

+31 6 12621383

Breed inzetten op je IT-carrière? Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv