IT traineeships

IT Traineeships

Je bent ambitieus, je bent leergierig en je wil in de vroege fase van je IT-carrière zoveel mogelijk ervaring opdoen. Je bent nieuwsgierig naar de processen van verschillende werkomgevingen en neemt dan ook graag een kijkje bij meerdere bedrijven om te ervaren hoe andere IT-professionals hun werk doen. Kortom, jij bent klaar voor de start van je IT-carrière!

IT traineeships

Wat biedt Brunel?

Brunel biedt diverse traineeships aan op het gebied van IT. Samen met je consultant kijk je naar je achtergrond, je ambities en de vaardigheden waarin je uitblinkt, zodat je de richting kiest die het beste bij je past.

Vanaf het moment dat je bij Brunel IT in dienst treedt, ga je aan de slag met het behalen van certificaten, het doorlopen van studies en het volgen van cursussen. Zo ontwikkel jij je binnen een jaar tot een zelfstandige professional. Na het traineeship start je dan als specialist op een project bij een van onze businesspartners.

Door jou centraal te stellen creëren we de ideale match tussen jou en je traineeship. Zijn bedrijfsprocessen echt jouw ding of ben je liever uren aan het coderen? Wij horen het graag!

Bekijk al onze IT Traineeship vacatures

  • Heb jij ook interesse in een IT carrière bij Brunel? 

    Bekijk dan onze IT vacatures!

    IT vacatures

Meer informatie?

Emmy Horsch

Recruiter

e.horsch@brunel.net

+31 6 22 36 54 84

Bekijk hier tips en tricks van starters