Helpdesk medewerker

Het wifi-signaal valt steeds weg, een website blijft refreshen of een modem wordt niet herkend. En het is aan jou als Helpdesk Medewerker om te komen met een oplossing. Appeltje-eitje, want de juiste kennis hiervoor heb jij wel in huis. Daarbij tover jij ook nog eens een glimlach op het gezicht van iedere gebruiker. Met plezier bouwen aan je IT-netwerk, bijvoorbeeld bij PostNL? Solliciteer dan gelijk!

Wat je gaat doen

Per mail of telefoon beantwoord je de meest uiteenlopende IT-gerelateerde vragen. Je bent daarvoor dus niet alleen actief aan het luisteren, maar ook gericht aan het doorvragen. Jouw doel is natuurlijk om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen. En ben je even niet in gesprek met gebruikers? Dan werk je wel aan het updaten van de kennisbank. Wel zo handig voor issues in de toekomst.

Wat jij in huis hebt

Dat je geduldig en hulpvaardig bent is op zijn zachtst gezegd een flinke pre. Verder heb je de nodige IT-kennis in huis, en die heb je recentelijk opgedaan tijdens jouw IT-gerelateerde mbo 4-opleiding en tijdens jouw eerdere werk als Helpdesk Medewerker. Heb je een mbo 3-opleiding gevolgd? Dan ben je net zo welkom. Onze opdrachtgevers hebben specifiek behoefte aan specialisten die alles weten van TOPdesk, ITIL, Active Directory en Office 365.

Daarbij begrijp jij wat het verschil is tussen luisteren en… actief luisteren – ‘het ene oor in, het andere oor uit’ is niet bepaald jouw stijl. Krijg je daarnaast geen genoeg van de nieuwste technische snufjes? Well, then IT’s an easy choice.

Wat je ervoor terugkrijgt

Die nieuwste technische snufjes begrijp jij binnenkort door en door. Als Helpdesk Medewerker bij Brunel krijg je namelijk niet alleen:

  • Een maandsalaris van €1702 tot €2075 per maand
  • Met daarbovenop aantrekkelijke bonusopportunity’s
  • En opleidingsmogelijkheden op kosten van Brunel

Maar ook toegang tot allerlei exclusieve IT-events, toegang tot ons complete netwerk. Kortom, je hebt de IT-jobs bij onze opdrachtgevers - zoals bij PostNL, Nationale Nederlanden, de machinefabriek Stork en verschillende overheidsorganisaties- voor het uitkiezen. Wat wil je nog meer?

Over ons

Zoals jij gebruikers helpt met IT-issues, helpen wij bij Brunel wereldwijd allerlei bedrijven en specialisten. Wij maken er namelijk onze missie van om steeds weer de ideale match te maken tussen beide partijen. Simpelweg om deze reden: wij geloven dat iedereen daar beter van wordt. En doordat wij dat al zo’n tijd met succes doen, is het voor ons inmiddels ook mogelijk om ook jóúw loopbaan succesvol te maken. Dus heb je flinke ambities? Deel ze met ons, dan maken wij ze samen met jou waar.

De wereld van IT laten zien wat je in huis hebt? Stuur ons dan vandaag nog jouw cv en motivatiebrief

Shivani Raghoebier

Recruiter

s.raghoebier@brunel.net

+31 20 312 5013