Functioneel beheerder

Dankzij jouw handleidingen kan iedereen overweg met de meest geavanceerde applicaties. En slaat er eens een systeem op tilt of moet het vervangen worden? Dan raak jij niet in paniek. Want jij ziet het als een geluk bij een ongeluk dat jij jouw kennis over IT optimaal kunt inzetten. Je bent al even op dreef als Functioneel Beheerder, en nu ben je toe aan een verbreding van je horizon. Solliciteer bij Brunel!

Solliciteer nu!

Over deze functie

Via Brunel beproef je jouw kennis en kunde bij verschillende opdrachtgevers, die allemaal werken met interessante informatiesystemen. Bij welk bedrijf je ook terechtkomt, jij bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om de gebruikersondersteuning van de producten. Daarnaast verzorg je ook de handleidingen. Bovendien gebruik je jouw expertise om te adviseren bij projectmatige taken en zorg je ervoor dat de doelgroep van het bestaan van nieuwe of hernieuwde producten weet. Kortom: je neemt geregeld de rol van Projectcoördinator op je. Kun jij prima aan, want je bent een ervaren Functioneel Beheerder.

Over jou

Je hebt al behoorlijk wat vakkennis in huis, maar dat betekent niet dat je verstand moet hebben van álle soorten applicaties. Het is wat ons betreft veel belangrijker dat je bereid bent er meer over te leren. Verder beschik je over het volgende:

  • Een diploma van een IT-gerelateerde hbo-studie, zoals Business IT & Management, Informatica of Technische Bedrijfskunde
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als Functioneel Beheerder
  • Ervaring met ICT-gebruikersondersteuning
  • Kennis van BiSL, ITIL, PRINCE2 of TMap NEXT 

Wat je ervoor terugkrijgt

Reken op een stevig netwerk van opdrachtgevers bij wie je jouw kennis steeds weer op een andere manier inzet. En die kennis, die breid je bij Brunel alleen maar verder uit, bijvoorbeeld met dé opleidingen die je nodig hebt om de ontwikkelingen in je vakgebied steeds een stapje voor te zijn. Verder krijg je een salaris dat ligt tussen € 3250,- en € 4000,- en zijn er diverse bonuskansen. Daarnaast krijg je ook nog eens korting op verschillende verzekeringen, op bioscoopkaartjes én op je sportschoolabonnement. Klinkt dit goed? Solliciteer direct!

Wil je meer informatie? Neem contact op met:

Daniel de Lyon

Recruiter

+31 6 12 74 37 40