Beheer informatiesystemen als Functioneel beheerder

Als Functioneel Beheerder ben jij een belangrijke schakel in de informatievoorziening binnen de organisatie. Zonder te beschikken over de juiste informatie kunnen medewerkers hun werk niet doen. Je ondersteunt jouw collega’s hierin door te zorgen dat zij over de juiste, werkende applicaties beschikken. Alleen zo worden zij voorzien van voor hen relevante informatie.

Omdat informatievoorziening constant in beweging is, verandert de vraag van collega’s doorlopend. Je maakt gebruik van jouw communicatieve vaardigheden om te achterhalen welke behoefte collega’s op dit gebied hebben. Met jouw kennis van zowel de intern beschikbare informatiesystemen, als de diverse externe mogelijkheden, geef jij vervolgens invulling aan de wensen binnen de organisatie. Dit doe je onder andere door te zorgen voor de benodigde updates, het adviseren over een nog te bouwen systeem of de aanschaf van een nieuw product. Je draagt zorg voor juiste implementatie en je leert collega’s op de juiste manier om te gaan met de geboden oplossing.

Waar ga je aan de slag als Functioneel beheerder bij Brunel?

In dienst bij Brunel voer je je werkzaamheden op projectbasis uit bij een van onze opdrachtgevers. Dit biedt mogelijkheden om aan de slag te gaan bij veel verschillende bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de grote top- 100 bedrijven in Nederland, diverse overheidsinstellingen, financiële instanties maar ook bij kleinere organisaties. Voor jou betekent dit dat je komt te werken op een plek die jou aanspreekt en waar jij je goed bij voelt. Bijkomend voordeel van werken op opdracht is dat je met de zekerheid van een vast contract ontdekt wat voor organisatie bij je past, in welke opdrachten jij je uitdaging vindt en wat voor verantwoordelijkheden jou het beste liggen. Bekijk hier onze vacatures voor functioneel beheerders en ontdek wat voor mogelijkheden er zijn.

Solliciteer hier

Toe aan de volgende stap? Stuur ons een open sollicitatie.

Solliciteer hier

Ontwikkeling & opleiding van Functioneel beheerders

Brunel biedt je diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen tijdens jouw loopbaan als Functioneel Beheerder. Samen met een Consultant en een HR-Consultant bespreek je jouw kwaliteiten en welke richting je zelf graag op wilt. Zij voorzien jou van advies, bekijken welke opleiding nodig is om de volgende stap te zetten en zoeken naar een opdracht passend bij jouw ontwikkeltraject.
Op het gebied van opleiding verzorgt Brunel in-house verschillende softskills trainingen waarmee je je vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld gesprekstechnieken of Scrum verbeterd. Hierdoor verstevig jij je basis en kun je bij ieder type organisatie uit de voeten. Daarnaast behaal je certificering die noodzakelijk is voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Denk hierbij aan:

ITSM ASL2
BISL ITIL V3
ISTQB PSMI
Prince2  

Leer je collega Functioneel beheerders kennen

Je dagelijkse werkzaamheden voer je uit bij de opdrachtgever waar je werkt met diverse collega’s van deze organisatie. Daarnaast heb je ook collega Functioneel Beheerders in dienst bij Brunel. Wij vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om hen te leren kennen zodat je zowel op sociaal als inhoudelijk gebied met elkaar in contact komt. Dit maken we mogelijk door jaarlijks de Brunel Zomer- en Winterfeesten te organiseren waar je gezellig met je collega’s een borrel drinkt en wat kunt eten. Daarbij houden we regelmatig Brunel Interactives waarop je met andere Functioneel Beheerders kunt sparren over werk, waar interessante sprekers hun verhaal over het vak vertellen en ook de laatste ontwikkelingen in het vakgebied met elkaar worden gedeeld.

Heb jij interesse in een baan als Functioneel Beheerder bij Brunel? Kijk dan bij onze Functioneel beheervacatures. Kom je graag in contact met een medewerker? Neem dan contact op met Managing Consultant Debbie Baptist.

DB

Debbie Baptist

Managing Consultant

d.baptist@brunel.net

+31 6 20702467