C# .NET developer

Door heel Nederland is momenteel een groep van 50-100 software developers werkzaam bij Brunel. Voor onze opdrachtgevers bouwen en onderhouden zij applicaties die van belang zijn voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Afhankelijk van de opdracht zijn onze software engineers betrokken bij de verschillende fases van het ontwikkelingsproces: het design, development en testen van software.

Als Software engineer bij Brunel kun je bij veel verschillende opdrachtgevers aan de slag. Zo zijn we actief bij de grote top 100 bedrijven van Nederland maar leveren we onze diensten ook aan midden- en klein bedrijf. Naast de diversiteit in bedrijfsomvang zijn onze opdrachtgevers actief in de meest uiteenlopende sectoren maar met name in de branches Telecom, High-Tec en Overheid. Hierdoor heb je als developer bij Brunel gevarieerde mogelijkheden en is geen opdracht hetzelfde. Gebruikmakend van ons uitgebreide netwerk hebben we voor getalenteerde software developers altijd wel een interessante opdracht.

Opleiding, kennis en vaardigheden van een C# .NET developer

Afgaand op de achtergrond van de Brunel software engineers kunnen we niet zeggen dat er één ideale studie is die als beste achtergrond dient. Vrijwel al onze Developers zijn technisch geschoold maar hun opleidingen lopen uiteen van Informatica tot Natuurkunde en van Computer Science tot Scheikunde. Toch is er een overeenkomst; allemaal beheersen ze de kunst van het ontwikkelen van applicaties tot in de puntjes.

Geholpen door vaardigheden op het gebied van C# .NET, Visual studie, ASP.NET, WPF, WCF, Database SQL-server of scrum voorzien zij opdrachtgevers van state of the art applicaties. Naast vakinhoudelijke skills beschikken Brunel software developers over een goed samenwerkingsvermogen. Tijdens je opdrachten werk je, meestal in teamverband, aan de ontwikkeling van nieuwe software. Ook is het van belang bij het werken op opdrachtbasis dat je over flexibiliteit beschikt. Het werken op opdracht betekent dat je geregeld binnen een nieuwe werkomgeving met nieuwe collega’s en met nieuwe werkzaamheden aan de slag gaat. Krijg jij hier energie van? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Solliciteer hier

C# developers zijn altijd welkom bij Brunel. Stuur ons een open sollicitatie.

Solliciteer hier

Investeer in je ontwikkeling als C# .NET Developer

Brunel heeft ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wil jij graag aan de slag met je droombaan als Software architect of heb je andere carrièredoelen die je graag wilt behalen? Brunel biedt jou de mogelijkheid om je doelen te behalen door te investeren in jouw ontwikkeling. Dit kan zijn door je meer ervaring op te laten doen door je steeds weer een uitdagende en passende opdracht te bieden maar ook door middel van vakinhoudelijke training, het volgen van managementcursussen of juist ondersteuning op het gebied van soft skills.

Software ontwikkelen in Scrumteams

De werkvloer wordt steeds dynamischer door het gebruik van nieuwe methodes zoals bijvoorbeeld scrum. Zo ook binnen de development branche. Dit vereist kennis van de scrum werkwijze maar zorgt er ook voor dat sociale vaardigheden belangrijker worden. Bij Brunel kun je de Brunel Scrum training volgen om de diverse scrum rollen onder de knie te krijgen. Vervolgens kun je jouw opgedane kennis direct in de praktijk brengen en mee nemen naar alle opdrachten die je in de toekomst nog gaat doen.

Meer informatie?

MU

Myrte den Uijl

Recruiter

m.den.uijl@brunel.net

+31683648133