Applicatiebeheer vacatures

Houd jij je graag bezig met het beheer en onderhoud van computerprogramma’s, zoals planningssystemen? Of duik jij graag in de techniek van een applicatie die de facturenadministratie van een groot winkelbedrijf beheert? Dan heeft Brunel de ideale functie voor jou.

Voor veel van onze klanten beheren we de snelheid en beschikbaarheid van applicaties, houden we nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten en maken we wijzigingsvoorstellen en onderhoudsplannen. Bovendien testen en implementeren wij nieuwe versies en beantwoorden we vragen van gebruikers. Hoe ervaren je ook bent, bij ons kun je blijven leren. Brunel ontwikkelt en onderhoudt zelf ook state-of-the-art applicaties voor opdrachtgevers. Als applicatiebeheerder kun je daarom in vaste dienst komen bij Brunel en vervolgens gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers. Of op interne afdelingen actief zijn in specifieke projectteams. Alle ervaringen die je hiermee opdoet delen we actief met elkaar. Daardoor neemt je kennis snel verder toe en ben je steeds breder inzetbaar.

Bekijk alle applicatiebeheer vacatures

Altijd de nieuwste applicatiebeheer vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze Job Alert Software Ontwikkeling & Application Management

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Vergelijkbare vacatures

  Meer informatie?

  DB

  Debbie Baptist

  Managing Consultant

  d.baptist@brunel.net

  +31 6 20702467

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv