Brunel Trainee Experience - Editie ABN AMRO @ Circl

Datum: 14 november 2018
Tijd: 17:30 - 22:00
Locatie: Circl Amsterdam

Als starter op de arbeidsmarkt met een interesse in IT staan organisaties voor je in de rij. Of het nu een start-up, het mkb of een grote multinational is, allemaal hebben ze behoefte aan jong, technisch talent. Maar waar heb jij nou eigenlijk behoefte aan? Ga op onderzoek uit, ontdek wat voor jou belangrijk is in een baan en krijg inzicht in hoe jouw kwaliteiten aansluiten bij je carrièredroom. Brunel biedt jou een mooie kans om hier in een avond achter te komen tijdens de Brunel Trainee Experience. Maak je programma compleet met een masterclass Artificial Intelligence, een Scrumworkshop of Data Innovation & Analytics cases.

Oriënteer je op jouw carrièremogelijkheden!

Een baan kent veel verschillende aspecten zoals je collega’s, de werkomgeving, organisatiecultuur, inhoud van het werk, takenpakket en ga zo nog maar even door. Welke aspecten het zwaarst meewegen bij de keuze voor een baan verschilt per persoon. Het kan zijn dat jij je het meest aangetrokken voelt tot gave, innovatieve projecten, of juist meer tot een gezellige groep IT-specialisten. Maar misschien heb je hier ook nog helemaal niet over nagedacht. Om er zeker van te zijn dat je een goede start maakt in een passende functie en een leuk bedrijf adviseren wij je om je goed te oriënteren op je mogelijkheden. Een goede manier om dit te doen, is een kennismakingsevent.

Jij bepaalt hoe jouw Experience eruit ziet

Het programma van de Brunel Trainee Experience is zo opgebouwd dat jij antwoord krijgt op al jouw vragen. Je deelt het namelijk zelf in. De verschillende sessies die we aanbieden zijn erop gericht om 1 of meerdere van de bovengenoemde aspecten te belichten. Zowel trainees als ervaren specialisten vertellen jou deze avond over hun ervaringen. Maar nog belangrijker; je kunt al je vragen stellen aan ervaringsdeskundigen!

Ken je kwaliteiten en maak de juiste carrièrekeuze

Met een IT-opleiding op zak heb je een goede basis om als IT-specialist aan de slag te gaan, maar ook zonder een IT gerelateerde opleiding zijn er verschillende mogelijkheden. Zorg ervoor dat je aan de slag gaat in de juiste functie, kies een rol die bij jou past. Tijdens de Brunel Trainee Experience helpen we je bij het maken van de juiste keuze door een persoonlijkheidstest te combineren met een adviesgesprek met een ervaren consultant. De test maak je voorafgaand aan het evenement en biedt je inzicht in je kwaliteiten op het gebied van jouw karakter, vaardigheden en werkwijze. Vervolgens ga je hierover in gesprek met een consultant die deze informatie combineert met jouw studieachtergrond en carrièrewensen. Hij/zij geeft je advies over jouw carrièreplanning of over welke mogelijkheden er bij jou als persoon passen.

Het programma

Je deelt jouw Brunel Trainee Experience zelf in, zo kun jij het programma samenstellen dat voor jou het meest waardevol is. Het enige dat vast staat zijn de tijden:
17:00 - 17:30 Inloop
17:30 - 18:45 Ronde 1 
18:45 - 19:30 Diner
19:30 - 22:00 Ronde 2,3 & 4
22:00 - 22:30 Afsluitende borrel

Je stelt je eigen programma samen uit de volgende onderdelen:

Scrumworkshop door Won van Kalsbeek - Brunel specialist werkzaam bij ABN AMRO
Tijdens de Scrum workshop laten we je kennis maken met de Agile manier van werken en duiken dieper in de Scrum theorie. We staan stil bij de verschillende onderdelen van Scrum, wanneer je deze inzet en hoe je ze toepast. We combineren de theorie vervolgens met een interactief spel zodat je gelijk ervaart hoe het is om Agile te werken. Na de training ken je de verschillende rollen, onderdelen en manieren die er zijn om scrum toe te passen waarmee je de eerste basis als Scrum professional hebt gelegd.

Masterclass Artificial Intelligence door Rob Wijhenke - Senior Advisor AI & trainer bij Nijenrode
Bedenk jezelf eens welke technologie we twintig jaar geleden hadden. In vergelijking met nu hebben we een enorme vooruitgang meegemaakt. Maar probeer je eens te bedenken wat er allemaal nog komen gaat...Het zou zomaar kunnen dat AI in 2040 beschikt over menselijke intelligentie en onderdeel is van onze dagelijkse samenleving.
Tijdens deze masterclass krijg je een introductie in de concepten en mogelijke toepassingen. Denk aan machine learning, big data en neuro netwerken maar ook aan welke impact, risico's en uitdagingen AI met zich mee brengt voor de toekomst.

Cases Data Innovation & Analytics door Jochem Wubs - Data Scientist bij ABN AMRO
Jochem zal de studenten meenemen in diverse casussen die binnen de afdeling Data Innovation & Analytics spelen op het gebied van Machine Learning en Data Science binnen de bank.

Stage lopen bij ABN AMRO
Ben jij benieuwd welke stagemogelijkheden ABN AMRO jou kan bieden? Stuur jouw cv en stagewensen naar ons op, en jij zult tijdens de BTE in een 1 op1 gesprek met een medewerker van ABN AMRO meer te weten komen over welke stageplekken beschikbaar zijn.

Branche gesprek
Tijdens een branche gesprek ga je samen met een consultant kijken naar jouw mogelijkheden bij Brunel. Welke traineeships, functies en opdrachten passen bij jou en sluiten aan bij jouw wensen. Benut deze tijd ook voor het stellen van vragen. 

IVY-gesprek - bespreek je persoonlijkheidstest!
Vooraf aan de BTE kun je een persoonlijkheidstest maken, drie weken voor tijd ontvang je een link waarmee de test kan maken. De resultaten van deze test worden tijdens de BTE tijdens een 1op1 gesprek met jou besproken. Hierbij krijg je inzichten hoe een werkgever deze analyse leest, hoe jij de test hebt gemaakt en welke functies er volgens de test bij jou passen.

Ervaringen uit het veld!
Deze avond zullen verschillende medewerkers van Brunel hun verhaal vertellen. Dit kunnen trainees zijn maar ook senior collega’s die al langer in dienst zijn. Zij nemen je mee door hun loopbaan, hoe zij bij Brunel terecht zijn gekomen, wat hun ervaring is met Brunel en wat voor soort projecten zij doen. Op deze manier geven we je een kijkje in de keuken hoe het is om gedetacheerd te zijn via Brunel. Op 14 november zullen de volgende trainees hun verhaal vertellen:

  • Yassine Azouagh - Development Engineer bij ABN AMRO
  • Robin von Borg - Trainee bij ABN AMRO

Cv/LinkedIn check
Tijdens de avond is het mogelijk om je cv/ LinkedIn te laten checken. Er zijn recruiters aanwezig die samen met jou je profiel doorlopen. Er zijn diverse computers beschikbaar om jouw LinkedIn profiel te bekijken. Mocht je een geprinte versie van je cv hebben, heeft dat de voorkeur.

Informatiemarkt
Tijdens de BTE is er een kleine informatiemarkt. Hier zijn recruiters aanwezig om je vrijblijvend meer informatie te geven over Brunel, de branches waarin we actief zijn en de traineeships die we aanbieden. Dit is een informeel moment waarop je al jouw vragen beantwoord kunt krijgen.

Is de Brunel Trainee Experience iets voor mij?

Als jij een starter op de arbeidsmarkt met een interesse in IT bent, gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf en je graag je mogelijkheden kent voor je een keuze maakt, dan is dit evenement voor jou! Win informatie in over je voorkeuren, kwaliteiten en de verschillende opties die je hebt en steek tegelijkertijd inhoudelijk nog wat op van IT-specialisten op het gebied van IT-innovatie binnen ABN AMRO.

Contact met een Consultant

Nog niet helemaal overtuigd of zit je nog met brandende vragen? Neem dan contact op met onze Campus Consultants. Zij kunnen je alles vertellen over het evenement en een goede inschatting maken of deze avond voor jou van toegevoegde waarde is. Stuur hen een mail of neem telefonisch contact op via:

Meer weten? Neem contact op met: