ABN AMRO IT Talent Programme

ABN AMRO IT Talent Programme

Snelheid, veiligheid, transparantie: er worden hoge eisen gesteld aan het IT-landschap. Om zichzelf klaar te stomen voor de 21e eeuw is de bank aan het grootste IT-project uit haar geschiedenis begonnen. Jij kan hier onderdeel van zijn!

Dit bieden we jou

 • Een goed, marktconform salaris
 • Volop training en opleiding
 • OV-jaarkaart
 • Je bent onderdeel van een groot netwerk van IT-specialisten
 • Goede, persoonlijke begeleiding

Werk aan de bank van de toekomst

Het IT Talent Programme zorgt ervoor dat jij een vliegende start maakt binnen de IT-wereld en binnen ABN AMRO. Met een Hbo -of Wo-diploma op zak heb jij het in je om de stap te zetten tot IT-specialist bij de bank. Met goede begeleiding, coaching en training van Brunel en de werkervaring en vakinhoudelijke opleidingen binnen ABN AMRO gaat jouw carrière fast forward. 

Brunel stoomt jou klaar voor jouw carrière bij ABN AMRO. Met het  IT Talent Programme groei je al snel uit tot een T-shaped professional doordat je jezelf in zowel de breedte als in de diepte ontwikkelt.  Het zorgt ervoor dat jij een future-proof IT’er wordt. Samen kijken we waar jouw wensen en talenten liggen. Zo vinden wij de beste plek voor jou.

Bekijk hieronder de video van Steven, werkzaam bij ABN AMRO via het IT Talent Programme 

Dit programma biedt jou de ontzettend gave kans om een jaar lang training en coaching te volgen waardoor er deuren naar IT binnen elke afdeling van de bank voor je open gaan.
Nog nooit nagedacht over werken in de financiële dienstverlening? Wij nemen je graag mee in de wereld van ABN AMRO. Bankieren gaat al lang niet meer over het opslaan en verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat. Het is een wereld vol innovaties. IT wordt steeds essentiëler voor de bank. Jouw werk als IT-er heeft dus een grote impact. Help mee de huidige bankwereld te revolutioneren! 

Jouw carrière bij ABN AMRO

Om met veranderingen mee te gaan investeert ABN AMRO in bijvoorbeeld artificial intelligence, VR, blockchain, robotics, en apps. Wil jij ook meewerken aan zulke vooruitstrevende projecten? Wil jij straks nieuwe software ontwikkelen zoals Tikkie? Stap dan in het IT Talent programme en word onderdeel van een enorm IT netwerk. Met 6000 IT-professionals is er altijd iemand binnen ABN AMRO die jou verder kan helpen in je carrière. 

IT bij ABN AMRO bestaat uit verschillende afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan Solutions, IT International, CISO (Information Security) en CADM (Corporate Architecture & Data Management).

Afhankelijk van jouw interesses, ambities en talent kom je terecht in een van deze gebieden. Je werkt in agile teams. Dat houdt in dat je maakt, test en verbetert. Je komt te werken in een informele sfeer en een multidisciplinair team. Binnen jouw team krijg je alle ruimte om te leren en te experimenteren.

Joost Tiwow

Trainee ABN AMRO

'Jonge gasten met een duidelijke visie die precies lieten zien waar een inhaalslag gemaakt kan worden en waar ruimte is voor verbetering en vernieuwing. Daar wilde ik graag onderdeel van zijn!'

Brunel is jouw carrièrepartner

Brunel is de partner van ABN AMRO in dit IT Talent Programme. Je komt in dienst bij Brunel en start meteen op jouw opdracht bij ABN AMRO. Na het doorlopen van dit programma van een jaar maak je de overstap naar ABN AMRO. Je stroomt dan door naar een afdeling en functie die bij jouw ervaring en leerdoelen past. Bij Brunel heb je niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Naast je dagelijkse werkzaamheden en vakinhoudelijke opleidingen bij ABN AMRO, verzorgt Brunel een breed pakket aan soft skills trainingen in het programma. Ook behaal je meerdere certificaten. Score! Het programma is als volgt ingedeeld:

 • Q1: PSM1, ITIL V3, Persoonlijkheidstraining, Inleiding bankbedrijf, PSPO1 (Product Owner) 
 • Q2: DevOps, Culture Awareness, BiSL, Presentatievaardigheden
 • Q3: Feedback geven/ontvangen, BiSL Foundation
 • Q4: Minor richting data, security, java of business analyse

Deze trainingen volg je in je gehele eerste jaar en er is ruimte voor persoonlijke wensen. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen IT eruit gaat zien. Brunel helpt je bij het bereiken van jouw goals. 

Door Brunel ben je verzekerd van een breed netwerk van andere IT specialisten. Je volgt bijvoorbeeld ook trainingen van Brunellers die al langer bij ABN AMRO werken, of je ontmoet interactieve kennisavonden veel mensen uit de IT-wereld. En er is ook genoeg tijd voor fun op borrels en game avonden.

Over jou

Jij bent nieuwsgierig, kritisch en hebt een sterke interesse in IT. Combineer die interesse met een technische, data of Business IT & management achtergrond op Hbo -of Wo-niveau en je bent dé perfecte kandidaat. Kan jij ook omgaan met veranderingen, maak je graag het verschil en heb jij een innovatief karakter? Solliciteer dan nu en wees onderdeel van de bank van de toekomst.

 • Solliciteer nu!

  Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen contact met je op om jouw mogelijkheden door te spreken. Let op: het betreft een junior functie, dit komt overeen met een werkervaring van 0-2 jaar.

  Solliciteer nu

Jasmijn Prinsen

Recruitment Consultant IT

j.prinsen@brunel.net

+31 6 51603300