Recruitment consultant IT

Denken in oplossingen is voor jou als Recruitment Consultant iets vanzelfsprekends. Heeft een bedrijf een bepaalde expertise op het gebied van IT nodig om te kunnen groeien, dan ken jij degene die deze kennis in huis heeft. Of je zorgt ervoor dat je je netwerk op de juiste manier uitbreidt om zo alsnog aan de vraag van je opdrachtgever te kunnen voldoen.

Solliciteer nu!

Vacature details  
Standplaats Amsterdam, Utrecht, Enschede, Eindhoven
Markt IT
Opleidingsniveau Hbo
Uren 40 uur per week
Expertisegebied Recruitment
Ervaring 0-5 jaar

Over deze functie

Je gaat aan de slag als Recruitment Consultant IT bij Brunel en je bent een echte netwerker. Wat je goed van pas komt in deze functie, want door te netwerken weet je wat jouw opdrachtgevers nodig hebben en weet je ook welke IT-professionals je het beste met hen in contact kunt brengen.

Hoe je dat doet? Door naar meer te kijken dan het cv alleen, namelijk door gesprekken te voeren en door in te gaan op de wensen en ambities van iedere professional die je ontmoet. Het gaat jou tenslotte om de lange termijn. Dus ook met medewerkers die al even bij Brunel in dienst zijn heb je regelmatig contact. Niet alleen om te horen hoe het met ze gaat, maar ook met ze mee te denken over opleidingen die ze via Brunel kunnen volgen en wat hun eventuele vervolgstap zou kunnen zijn.

Even terug naar het uitbreiden van je kandidatennetwerk: er zijn meerdere manieren om dit te doen. Zo organiseert Brunel bijvoorbeeld verschillende events waarop potentiële kandidaten te vinden zijn. Maar deze professionals zijn ook te vinden via social media. Hierin sta je er trouwens niet alleen voor, want er is een heel team aan collega-sourcingspecialisten die jou hier iedere dag in ondersteunen!

Over jou

Een proactieve en hulpvaardige mindset is heel handig voor jou als Recruitment Consultant. Net als het volgende:

  • werkervaring in een commerciële omgeving
  • veel verantwoordelijkheidsgevoel
  • uitstekende sociale vaardigheden
  • behoorlijk wat overtuigingskracht

Kennis van IT is trouwens een pre en geen vereiste, zolang je maar bereid bent om er veel over te leren!

Wat wij bieden

Als detacheerder zijn wij al geruime tijd actief in de IT-sector, dus reken op een flink netwerk van opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten! Verder is ‘work hard, play hard’ ons motto, dus je komt terecht in een zeer gemotiveerd team dat wel houdt van een beetje ontspanning op zijn tijd. Reken daarnaast op:

  • een goed vast salaris met aantrekkelijke bonuskansen
  • korting op verzekeringspremies
  • diverse doorgoeimogelijkheden
  • een uitgebreid opleidingsaanbod
  • korting op de bioscoop, de sportschool en gratis fruit

Over ons

Brunel-oprichter Jan Brand begon als Recruiter/Sourcer/Recruitment Consultant/Accountmanager/HR Adviseur. Maar hij besefte gelukkig al snel dat iedere expertise een eigen expert verdient als je als bedrijf een doel te verwezenlijken hebt. Wat het doel van Brunel is? De ultieme match tussen ambitieuze professionals en bedrijven die zich willen onderscheiden. Vooral in de IT-sector groeit ons netwerk erg snel, want er is geen branche die zo continu en overduidelijk in beweging is als deze. Hierin heb jij als poortwachter van onze kandidaten-instroom een essentiële functie. Hier werk van maken bij Brunel? Solliciteer vandaag!

Contactpersoon

Freek Stegink

Business Unit Manager - Recruitment

+31 6 53717107