Insurance and banking carriere banken en verzekeringen vacatures

Verzekering vacatures 

Word jij gedreven door het luisteren naar je klant, de behoefte te analyseren en advies te geven op het gebied van verzekeringen? Heb je oog voor je klant, ben je integer en overtuigend?

Kortom: Ben jij de klantgerichte, financieel bewuste verzekering expert die besluitvaardig is en steeds weer met een gedegen oplossing komt voor klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verzekering Professional bij Brunel

Brunel zorgt ervoor dat je als Verzekering Professional snel veel ervaring opdoet bij de top A-merken van Nederland. Je krijgt de kans aan het werk te gaan bij bedrijven als Aegon en Dekra People. Wij vinden een opdracht voor je die bij je past in organisaties waar je je verder kunt ontwikkelen. Je volgt vakinhoudelijke opleidingen, zoals Wft Basis, Schade Particulieren en Schade Zakelijk. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Als Verzekering Professional kom je in dienst bij Brunel en wordt je gedetacheerd in functies zoals schadeacceptant Zakelijk of Particulier, Schadebehandelaar Zakelijk of Particulier en Servicemedewerker Schade.

Is één van deze rollen helemaal iets voor jou en wil je je graag verder ontwikkelen in de wereld van de Schade? Neem dan snel contact op met een van onze consultants. We spreken je graag!

Je mag rekenen op inhoudelijke functie met een goed salaris, opdrachtgarantie en de mogelijkheid om te blijven groeien.

Ga naar de verzekering vacatures
Opleiding Achmea Personenschade

Opleiding Achmea personenschade

Meer informatie?

Ricardo Fischer

Senior Sourcing Consultant

r.fischer@brunel.net

+31 6 83 80 6265

Upload je cv

Geen match? Laat je CV achter en wij zoeken de perfecte baan voor jou!

Upload je cv