Start het traineeship banken en verzekeringen bij Brunel

Young Professionals in de financiële dienstverlening

Dé springplank voor jouw carrière

Je staat aan het begin van jouw carrière, hbo-diploma op zak, hebt lef en een vlotte babbel, toont initiatief en wilt alles uit de kast halen om succesvol te zijn. In jouw leven en zeker in jouw werk. Je weet dat jij talent hebt en staat daarom te popelen om grote stappen te zetten. Of liever nog, grote sprongen te wagen, op weg naar de top.

Speciaal voor talenten zoals jij bieden wij je de ontwikkeling die je nodig hebt als young professional.

Na de Hogere Hotelschool ben ik via Brunel begonnen als Servicedeskmedewerker. Die eerste maanden heb ik naast mijn opdracht vier Wft-certificaten kunnen halen. Ik stroomde zodoende super snel door naar een functie als MKB-accountmanager bij een grootbank.

Jochem, gestart in 2017

Als Young Professional ga je aan de slag en maak jij doelgerichte stappen richting een specialisme in de financiele dienstverlening. Samen met jou zorgen we voor een op maat gemaakt programma. We tekenen het pad uit waarin jij je ontwikkelt tot een onmisbare kracht in de financiële dienstverlening. Hoe?

 • Start direct bij een top financial (NL top 10)
  Je begint jouw carriere met het behalen van je WFT-basis, dit kun je doen waar en wanneer je wilt.  Daarna ga jij zo snel mogelijk aan de slag bij een van de beste financiële dienstverleners in Nederland. Het specialisme kies je zelf. Je kunt denken aan acceptatie of beheerrollen, een ontwikkeling in hypotheekadvies, een stap binnen corporate banking of een uitdaging op gebied van schade in de verzekeringsbranche. Wij helpen je in het maken van de juiste keuze. Dit doen we aan de hand van de gesprekken en een persoonlijkheidstest. De meeste talenten draaien binnen een week op volle kracht mee in een uitdagend project.

 • Train jouw kennis en skills
  Dit op maat gemaakte traject geeft je alle gelegenheid om jouw talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wellicht wil jij jouw communicatie-skills verbeteren? Een Scrumtraining of een extra Wft-certificaat om jouw vakkennis en inzetbaarheid te vergroten? Jij bepaalt; wij regelen het voor jou. Zodat je uitgroeit tot een bekwame en vakvolwassen professional.

 • Proef in verschillende ‘keukens’
  Brunel levert talenten aan de grootste en bekendste banken, verzekeraars en hypothecair dienstverleners van Nederland. Je krijgt de mogelijkheid om bij die verschillende klanten ervaring op te doen, in het tempo dat bij jouw ontwikkeling past. Met de zekerheid van een baan, zonder je vast te leggen bij een van hen. Je springt zo van opdracht naar opdracht, van kans naar kans.

 • Spar met jouw persoonlijke consultant
  Uiteraard bieden wij jou ook alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen als mens en als professional. Daarom krijg je gelijk een eigen Brunel consultant. Gaandeweg stippelen jullie samen jouw carrière uit. Uiteraard bepaal jij jouw route en de regelmaat waarmee jij spart met jouw consultant. Hij of zij is er om jou daarin maximaal te ondersteunen.

 • Regisseer jouw eigen succes
  Als young professional kies je voor de meest gerichte springplank voor jouw carrière. De doordachte combinatie van trainingen, persoonlijke coaching, top-klanten en uitdagende projecten maken het verschil. Als jij laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent, maak je de grootste sprongen en regisseer jij jouw eigen succes.

Meer informatie? Neem contact op

Suzanne Dijkgraaf

Talent Scout Insurance & Banking

s.dijkgraaf@brunel.net

06 82 12 44 04

LinkedIn profile

Meer lezen?

Like it? Share it!