Start het traineeship banken en verzekeringen bij Brunel

Traineeship Banken en Verzekeringen

Dé springplank voor jouw carrière

Je staat aan het begin van jouw carrière, hebt lef en een vlotte babbel, toont initiatief en wilt alles uit de kast halen om succesvol te zijn. In jouw leven en zeker in jouw werk. Je weet dat jij talent hebt en staat daarom te popelen om grote stappen te zetten. Of liever nog, grote sprongen te wagen, op weg naar de top.

Speciaal voor talenten zoals jij hebben wij het Traineeship Banken en Verzekeringen.

Ik in de financiële dienstverlening? Nee, dat had ik nooit gedacht. Als je een paar jaar geleden tegen mij zou zeggen dat ik hierin terecht zou komen, had ik je uitgelachen. Maar nu ben ik toch een Banken en Verzekeringen trainee en ik moet eerlijk zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb!

Shannen van Aalst, trainee bij Brunel sinds November 2017

Het Traineeship Banken en Verzekeringen van Brunel is een intensief opleidingsprogramma van twee jaar waarin jij je ontwikkelt tot een onmisbare kracht in de financiële dienstverlening. Hoe?

 • Start direct bij een top financial (NL top 10)
  Je begint jouw opleiding met een twee dagen durende bootcamp Met ongeveer twintig andere talenten studeer je daar voor jouw eerste Wft-certficaat, afgewisseld met sport, ontspanning en goed eten. Daarna ga jij zo snel mogelijk aan de slag bij een van de beste financiële dienstverleners in Nederland. De meeste talenten draaien daar al binnen een week op volle kracht mee in een uitdagend project.

 • Train jouw kennis en skills
  Het Traineeship Banken en Verzekeringen geeft je alle gelegenheid om jouw talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wellicht wil jij jouw communicatie-skills verbeteren? Een Scrumtraining of een extra Wft-certificaat om jouw vakkennis en inzetbaarheid te vergroten? Jij bepaalt; wij regelen het voor jou. Zodat je uitgroeit tot een bekwame en vakvolwassen professional.

 • Proef in verschillende ‘keukens’
  Brunel levert talenten aan de grootste en bekendste banken, verzekeraars en hypothecair dienstverleners van Nederland. In deze twee jaar krijg je de mogelijkheid om bij die verschillende klanten ervaring op te doen. Met de zekerheid van een baan, zonder je vast te leggen bij een van hen. Je springt zo van opdracht naar opdracht, van kans naar kans.

 • Spar met jouw persoonlijke consultant
  Uiteraard bieden wij jou ook alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen als mens en als professional. Daarom krijg je gelijk een eigen Brunel consultant. Gaandeweg stippelen jullie samen jouw carrière uit. Uiteraard bepaal jij jouw route en de regelmaat waarmee jij spart met jouw consultant. Hij of zij is er om jou daarin maximaal te ondersteunen.

 • Regisseer jouw eigen succes
  Het Traineeship Banken en Verzekeringen biedt jou de springplank voor jouw carrière. De doordachte combinatie van trainingen, persoonlijke coaching, top-klanten en uitdagende projecten maken het verschil. Als je dan een beetje durf en skills toont, maak je de grootste sprongen en regisseer jij jouw eigen succes.

Brochure traineeship banken en verzekeringen

Brochure Traineeship Banken en Verzekeringen

Meer informatie? Neem contact op

JJ

Jelle de Jager

Consultant Insurance & Banking

j.de.jager@brunel.net

+31620022470

Meer lezen?

Like it? Share it!