Pensioen & Inkomen Professional

Vind jij je uitdaging het helpen van klanten en ben je helemaal thuis in de wereld van pensioen en inkomen? Lukt het jou als geen ander om de behoefte van je klant te filteren en deze vervolgens overtuigend van advies te voorzien?

Kortom: Ben jij een resultaatgerichte, commerciële Pensioen & Inkomen Professional die klanten gedegen advies kan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Pensioen & Inkomen Professional bij Brunel

Brunel biedt Pensioen & Inkomen Professionals de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen bij de top A-merken van Nederland. Wij vinden een opdracht voor je in de financiële Dienstverlening bij bedrijven als Unirobe Meeus Groep, Movir, Claeren Risicobeheerders, NN Group , ASR, APG, Achmea, en Aegon. Je krijgt binnen deze organisaties de kans om door te groeien en volgt vakinhoudelijke opleidingen. Denk daarbij aan Wft Basis, Vermogen en Pensioen. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Als Pensioen & Inkomen Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Relatiebeheerder Pensioenen of Verzekeringen.

Past zo’n rol helemaal bij jou en verdiep je je graag verder in Pensioen & Inkomen? Aarzel dan niet contact met een van onze consultants op te nemen. Wij spreken jou graag!

Wij bieden je een afwisselende baan met een goed salaris, binnen bedrijven die de werksfeer hoog in het vaandel hebben staan. Je maakt gebruik van je kennis en kunde én krijgt de kans je nog verder te ontwikkelen.

Ga naar de Pensioen & Inkomen vacatures

Vergelijkbare vacatures

  Meer informatie?

  SB

  Stefanie Beuckens

  Recruitment Consultant

  s.beuckens@brunel.net

  +31 20 31 21 571

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv